CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO. Atenție: Imagini cu nuditate partiala, care pot deranja persoanele pudice.Franck Ribery (30 de ani) și Karim Benzema (26 de ani) neagă acuzațiile procurorilor, potrivit cărora au avut relații sexuale cu Zahia Dehar, o prostituată care la momentul respectiv era minoră. Procesul lor a avut astăzi primul termen.
CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM ARATĂ ZAHIA DEHAR >>>>>>
Zahia Dehar are în prezent 20 de ani, iar după ce numele ei a ajuns în atenția opiniei publice odată cu arestarea celor doi fotbaliști a devenit star al unui reality show și muză a designeruluiKarl Lagerfeld. Iar anul trecut și-a lansat propria colecție de lenjerie intimă. 
Dehar avea 17 ani când, în 2009, a fost plătită să zboare de la Paris la Munich și să întrețină relații sexuale cu Ribery drept cadou pentru cea de-a 26 aniversare a fotbalistului.
Avocatul fotbalistului a declarat în instanță că clientul său nu știa ce vârstea avea Zahia, tânăra fiind cunoscută pentru faptul că a mințit mai mulți fotbaliști cu privire la vârsta ei.
De asemenea, Zahia a primit bani, când avea 16 ani, pentru a petrece o noapte, la Paris, cu Karim Benzema, acesta din urmă negând că întâlnirea respectivă a existat.

Te-ar putea interesa și: