Evenimentul Zilei > Justitie > Fostul premier, Emil Boc, este audiat de procurorii DIICOT
Fostul premier, Emil Boc, este audiat de procurorii DIICOT

Fostul premier, Emil Boc, este audiat de procurorii DIICOT

Fostul premier, Emil Boc, a fost citat de procurorii DIICOT în dosarul în care este cercetat medicull din Cluj, Mihai Luncan. Primarul Clujului are calitatea de martor în acestă cauză.

Fostul premier va fi audiat ca martor după ce deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a acuzat că ar fi intervenit şi l-ar fi ajutat pe profesorul Mihai Lucan să-şi deschidă o clinică.  

„El nu putea sa fac Lukmed fara domnul Boc. Domnul Boc a fost operat de profesul Lucan si la clinica de stat, si la clinica privata. Domnul Boc l-a numit consilier personal. Ma intreb ce anume l-a invatat domnul Lucan in calitate de consilier pe probleme de sanatate pe domnul Boc? Am facut solicitare sa fie anchetat domnul Boc, sa fie anchetat domnul Funar”, a afirmat Ungureanu pentru un post de televiziune.

În replică, Boc a mărturisit pentru DIGI24 că nu a beneficiat de tratament preferenţial din partea medicului Mihai Lucan, iar contractul de cesiune pentru construcţia clinicii acestuia a fost încheiat înainte ca el să fie primar al Clujului.