Evenimentul Zilei > Monden > Fostul iubit al Cristinei Cioran n-a scăpat de poliție. „Mi-au făcut și electroencefalogramă, să vadă dacă sunt nebun”
Fostul iubit al Cristinei Cioran n-a scăpat de poliție. „Mi-au făcut și electroencefalogramă, să vadă dacă sunt nebun”

Fostul iubit al Cristinei Cioran n-a scăpat de poliție. „Mi-au făcut și electroencefalogramă, să vadă dacă sunt nebun”

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, a fost săltat de polițiști și s-a declarat nemulțumit de atitudinea lor. El a ajuns la Udriște pentru o serie de teste, pentru alcool și pentru substanțe interzise.

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, are din nou probleme cu legea, după o șicanare în trafic. Bărbatul a fost săltat direct din trafic, și a fost condus la Udriște pentru o serie de teste, pentru alcool și pentru substanțe interzise.

Mai mult, el reclamă un abuz al polițiștilor locali care l-ar fi oprit în trafic doar pentru că mergea cu o mașină decapotabilă. „Eram cu mașina decapotată și polițiștilor li s-a părut curios. Și m-au oprit în trafic, fără motiv, să îmi facă teste. M-a oprit poliția locală, nu rutieră. Nu aveau la ei nici drugtest, nici etilotest și m-au luat cu duba la Udriște și acolo m-au testat. (…) Mi-au făcut și electroencefalogramă, să vadă dacă sunt nebun”, a spus fostul iubit al Cristinei Cioran, pentru un post TV, potrivit wowbiz.ro.

Fostul iubit al Cristinei Cioranu a mai declarat că toate testele au ieșit negative și că oamenii legii și-au cerut scuze. „Am ieșit negativ, m-au adus înapoi și ei nu aveau ce scuze să-și ceară că, îți dai seama, doar sunt și ei polițiști. Adică îi înțeleg.(…) Nu am primit nicio amendă”, a mai spus Alex Dobrescu.

Alex Dobrescu s-a despărțit de Cristina Cioran

Alex Dobrescu se confruntă și cu alte probleme. El s-a despărțit de Cristina Cioran la doar câteva zile după ce a cerut-o în căsătorie. Aceasta a declarat că nu are de gând să vorbească urât despre tatăl fetiței ei, dar că este dezamagită de tot scandalul pe care l-a făcut.

„Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit. Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Dar asta este. Sunt tristă că a recurs la anumite televiziuni ca să-mi atragă atenția și mă întristează că nu s-a gândit dincolo de propria persoană. Mi-aș dori să aibă o relație cu Ema, dacă își dorește. Mi-aș dori să ne respecte. Atât”, a dezvăluit Cristina Cioran.

„Despre tatăl Emei nu voi vorbi decât în sens pozitiv, pentru că Ema trebuie să-și iubească și să-și respecte părinții, indiferent dacă iubirea dintre ei a dispărut, la un moment dat. Nu e vina copiilor, și aceștia nu trebuie să simtă disensiunile dintre părinți! Mi-ar plăcea să rămânem prieteni, să mai râdem cum râdeam. Atât.

De această dată am decis, cu inima strânsă, că nu voi mai lăsa să treacă ani ca să pot spune: ajunge! Și asta pentru că Ema are nevoie de pace, liniște și bucurie”, a mai adăugat Cristina Cioran.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: