După ce senatorul Adrian Țuțuianu, exclus din PSD, le-a transmis foștilor colegi un mesaj în versuri, fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor, a recurs la un citat din Torok Zsolt, cel mai bun alpinist tehnic din România. „…stii, pentru ca sa ajung pe varf, au fost momente cand am lasat pe altul sa mearga in fata si finalul tot bine a iesit. Ce se intelege cel mai greu in astfel de momente, este telul, echipa si finalul. Spun asta in ideea ca imi cunosc valoarea si stiu ca sunt si eu orgolios, dar nu atat de tare incat sa nu inteleg ca, atunci cand ai in fata lucruri mari, trebuie adoptata o strategie si strategia nu e despre orgoliu sau ego. Eu vreau sa ajung pe varf, iar ca sa ajungi acolo, este o arta”, a scris Mihai Fifor pe Facebook, cu mențiunea că citează din Zsolt Torok.

Mihai Fifor, bănuit de colaborare cu puciștii din PSD, a fost remaniat din Guvern și i s-a oferit funcția de președinte al Consiliului Național al PSD, organism care nu mai funcționează de doi ani.

Adrian Țuțuianu, care, alături de Gabriela Firea și Paul Stănescu, a pus la cale puciul împotriva liderului PSD Liviu Dragnea, a postat o poezie primită de la un prieten:

„Nu mai am, prieteni, ce să vă ofer
Rând pe rând, ca lașii, m-ați trădat cu toții
Am rămas mai singur ca Icar pe cer
Să-mi urmez destinul, să mă lupt cu sorții.

Ani și ani de zile n-aveam loc de voi
Mi-ați mâncat din palmă, îmi dormeați la ușă
Erați neica-nimeni, muște de gunoi
Incolori ca urna goală de cenușă.

Eu v-am luat sub brațul meu ocrotitor
Eu v-am pus în funcții, eu v-am apărat
Eram zeul vostru binefăcător
Iar trădarea voastră m-a îngenunchiat”

 

Te-ar putea interesa și: