Evenimentul Zilei > Monden > Fosta iubită a prințului Harry e consecventă. Are nuntă cu Harry
Fosta iubită a prințului Harry e consecventă. Are nuntă cu Harry

Fosta iubită a prințului Harry e consecventă. Are nuntă cu Harry

Cressida Bonas, fosta iubită a Prințului Harry înainte de Meghan Markle, se căsătorește cu Harry Wentworth-Stanley, care conduce organizația pentru promovarea sănătății mentale ”James’ Place”. Nunta era planificată anul acesta însă, din cauza pandemiei, cei doi au fost nevoiți să o amâne.

După ce Cressinda Bonas și Prințul Harry s-au despărțit, aceasta recunoaște că a evoluat mult pe plan profesional și că a învățat să nu mai pună totul la suflet.

„Cred că am devenit mult mai încrezătoare și, spre fericirea mea, am învățat să nu mă consum pentru fiecare lucru mărunt”, a spus ea. „Și cred că acest lucru mi-a oferit un simț mai puternic legat de scopul meu și de ce-mi doresc și nu-mi doresc să fac mai departe”.

Cressida Bonas trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Harry Wentworth-Stanley, care conduce organizația pentru promovarea sănătății mentale James’ Place. Ba chiar au dus relația la următorul nivel după ce Wentworth-Stanley a cerut-o în căsătorie.

Cei doi și-au anunțat logodna pe Instagram pe data de 18 august 2019. Însă, planurile de nuntă, care ar fi trebuit să aibă loc în această perioadă, au suferit unele modificări din cauza pandemiei de coronavirus.

„Din păcate, a fost amânată”, a declarat Cressida Bonas în legătură cu nunta sa. „Nu suntem siguri în legătură cu următoarea noastră mișcare, însă a trebuit să mutăm data

PAGINA ANTERIOARA

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: