Evenimentul Zilei > Actualitate > Fosta GIMNASTĂ Sandra Izbaşa, în rolul unei femei fatale și misterioase
Fosta GIMNASTĂ Sandra Izbaşa, în rolul unei femei fatale și misterioase

Fosta GIMNASTĂ Sandra Izbaşa, în rolul unei femei fatale și misterioase

Multipla campioană olimpică, mondială şi europeană la gimnastică artistică, Sandra Izbaşa (26 de ani) a realizat de curând cel mai curajos pictorial foto din cariera sa.
De la începutul anului trecut, când a anunţat retragerea sa din sportul de performanţă, frumoasa gimnastă şi-a schimbat priorităţile profesionale punând mai mult accent pe imaginea sa. De altfel, alături de o altă mare campioană a gimnasticii româneşti, Monica Roşu, Sandra este vedetă a postului naţional de televiziune TVR 2, cele două tinere prezentând ştirile sportive.
Provocată de renumita stilistă Eniko Szanto, care a revenit de curând în familia ProTV, Sandra a pozat în rolul unei femei misterioase, degajând dezinvoltură, eleganţă şi bineînţeles multă graţie. Rochiile create de Cristina Săvulescu au fost combinate de Eniko Szanto, stilista campioanei, cu modele îndrăzneţe de încălţări Mineli Boutique, create de designerii Ionuţ Glăvan şi George Ştefănescu. 
"Totul în viaţă este despre echilibru. Ca să menţii acest echilibru, trebuie să te mişti în permanenţă- Căutătorii de fericire sunt de fapt căutătorii de echilibru. Te invit în lumea mea, să exprimăm împreună magia graţiei şi a fiecărui moment pe care îl trăim", a scris Sandra pe pagina sa de facebook
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: