Evenimentul Zilei > Politica > Cu cine va crea Forța Națională un POL PATRIOTIC
Cu cine va crea Forța Națională un POL PATRIOTIC

Cu cine va crea Forța Națională un POL PATRIOTIC

Partidul Forța Națională anunță printr-un comunicat că a început pregătirile pentru organizarea unui Congres în toamna acestui an.

“În acest sens, toate filialele Forța Națională au demarat conferințele pentru alegerile de președinți de organizații și pentru desemnarea delegaților la Congres. Rândurile partidului Forța Națională s-au întărit cu noi organizații, cum ar fi Filalele Maramureș, Brașov, Tulcea, Mureș, Constanța, Călărași, Ialomița și Giurgiu. Noul prim-vicepreședinte al partidului Forța Națională este domnul Radu-Răzvan Bratu-Iorga care conduce și Organizația Municipală București.

În urma Congresului din toamnă, partidul Forța Națională va decide noul președinte al formațiunii, dar și posibila alianță sau fuziune cu alte formațiuni politice în vederea creării unui pol patriotic care să reprezinte o alternativă la partidele care domină scena politică actuală”, se arată în comunicat.

În realitate, potrivit surselor Evenimentului Zilei, Forța Națională se pregătește pentru fuziunea cu partidul Pro România, lansat recent de Daniel Constantin, după ce a fost exclus din ALDE, și în spatele căruia se află Victor Ponta. Așa se traduce corect partea din comunicat cu fuziunea în vederea creării unui pol patriotic.