Vedeta a decis să își facă singură testul, având în vedere că a intrat în contact cu mai multe vedete de la emisiunea pe care o prezintă. Momentan, celebra prezentatoare este asimptomatică și se află internată în spital.

Alina Pușcaș susține că mai multe vedete s-au întâlnit în urmă cu aproximativ 12 zile, iar „cei care au fost confirmați acum și au fost chemați la testare s-au întâlnit și în timpul săptămânii în curs”.

Frumoasa prezentatoare a mărturisit că a decis să-și facă un test, după ce a aflat că Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu au fost infectați cu noul coronavirus.

Alina s-a internat la spitalul militar mobil din incinta “Ana Aslan”.

„Sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat. Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare” a spus Alina.

„Mi-aș dori foarte mult ca prin acest mesaj să fac lumea să înțeleagă un lucru. Dacă ajungi să fii infectat, nu trebuie să te simți prost sau să te simți blamat sau să te ascunzi. Pentru că nu ai nicio vină pentru simplul fapt că ai fost infectat. Ba mai mult de atât, în momentul în care ieși din această carantină, practic tu ești fericit pentru că ai o imunizare. Aleluia!

Măcar de asta pot să mă bucur cu siguranță. Așadar, luăm partea cea mai bună a lucrurilor. Dar, după cum mă vedeți, sunt îmbrăcată în tricoul acesta, eu aș zice fashionable, sunt în starea asta și cred că nu este cazul să ne panicăm mai mult. Stay Positive and stylish!”, își încheie Alina Pușcaș mesajul transmis pentru Revista Elle.