Florinel Coman acuză arbitrii după meciul cu FC Botoșani: Au greșit mult

Florinel Coman acuză arbitrii după meciul cu FC Botoșani: Au greșit mult Sursa foto : Facebook FCSB

Echipa FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia FC Botoşani, în etapa a 27-a din Superligă. Trei jucători au fost eliminaţi, doi de la gazde şi unul de la oaspeţi.

FCSB a deschis scorul în minutul 7, prin Florinel Coman, dar gazdele s-au văzut în inferioritate numerică din minutul 18, când Nana Antwi a fost eliminat cu roşu direct. Chiar şi cu un om în minus, FCSB a avut o bară, prin Octavian Popescu, în minutul 25 şi la pauză a fost 1-0 pentru gazde.

Imediat după startul reprizei secunde moldovenii au înscris prin Margiotta, arbitrul Cătălin Buşi a anulat golul, dar l-a acordat după intervenţia VAR şi a fost 1-1 din minutul 48. Juan Kaprof a primit şi el cartonaş roşu, în minutul 57, restabilind egalitatea numerică pe teren. FCSB a pus presiune şi Dawa a înscris cu capul, în minutul 71, gol care a avut nevoie de validarea VAR. Florinel Coman a înscris din nou în minutul 76 , a făcut 3-1 şi a ajuns la 12 goluri înscrise. Însă Olaru a fost eliminat în minutul 86, după consultarea VAR, iar Ofosu a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 90+4.

Meciul s-a încheiat  cu 3-2 pentru FCSB, care a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Florinel Coman, FCSB: Arbitrul a greșit la multe faze

Florinel Coman, atacantul echipei FCSB, crede că arbitrul a greşit la multe faze ale meciului câştigat duminică seara de bucureşteni, pe Arena Naţională, 3-2 cu FC Botoşani.

Florinel Coman

Florinel Coman: Sursa foto: Facebook

„Ne gândeam că ne aşteaptă un meci greu chiar dacă jucăm cu ultima clasată. Am început foarte bine meciul, ni l-am făcut uşor, cu gol în minutul 6. Am crezut că totul va fi cum ne doream, dar din păcate nu a fost aşa. Jocul a luat o întorsătură cu acel roşu al lui Nana, dar asta este. El este la primul meci ca titular, ne pare rău pentru el. L-am încurajat la pauză, a început să plângă. Important este că îşi doreşte! L-am văzut că suferea!

Dacă Botoşani joacă aşa în fiecare meci, câştigă lejer play-out-ul. Dacă joacă cum au jucat cu noi, astă seară. Eu îmi ajut echipa, nu sunt egoist, chiar dacă se mai spune lucrul ăsta. Mă bucur mult pentru mine, pentru echipă. A fost presiune, trebuie să simţim presiunea, să învăţăm să jucăm cu presiune dacă vrem să câştigăm meciurile.

Ne-am bucurat aseară de eşecul Rapidului, aşa cum şi ei se bucură la eşecurile noastre. Este o luptă care pe care. Cel mai important este că am reuşit să ieşim foarte bine. E normal să fie nervi, la fotbal dacă nu eşti nervos, mai bine stai acasă. Am avut ieşiri, dar arbitrul cred că a greşit la majoritatea fazelor”, a declarat Florinel Coman.