Florin Piersic jr., Corina Caragea şi Mama Natură la "Dansez pentru tine"

Florin Piersic jr., Corina Caragea şi Mama Natură la "Dansez pentru tine"

De astăzi, opt vedete din showbizul autohton, actori şi cântăreţi, vor începe pregătirea pentru cunoscuta competiţie. Tot astăzi, îşi vor întâlni şi partenerii alături de care vor lupta.

În toiul emoţiilor din semifinalele de la "Românii au talent", Pro TV anunţă startul pregătirilor la un alt megaconcurs aflat la cea de-a 11-a ediţie: "Dansez pentru tine". Chiar astăzi vedetele alese să intre în competiţie îşi vor cunoaşte partenerii de dans şi profesorii alături de care vor porni durele repetiţii.

La jumătatea lunii aprilie, în în pauza în care telespectatorii vor vota favoriţii din finala "Românii au talent" (între 9 şi 25 aprilie), se va da startul celui de-al 11-lea sezon al show-ului "Dansez pentru tine". Din 15 aprilie, în ringul de dans vor urca, pe lângă alte şapte vedete, Corina Caragea, prezentatoarea ştirilor sportive la Pro TV.

"O iau de la zero într-un domeniu nou pentru mine, nu am luat niciodată cursuri de dans. Sportul îmi ocupă o parte din timp, însă nu exagerez. Merg de două ori pe săptămână la sală, cu rolele sau bicicleta în parc şi cu placa pe pârtie iarna". Stilul preferat al ei este tangoul, deoarece "este plin de senzualitate, pasiune şi forţă".

Ne puteți urmări și pe Google News

O altă concurentă este Lavinia. Fosta membră a trupei "Spicy" spune că a trebuit să ia lecţii de dans înainte să înceapă repetiţiile. Stilul preferat al Laviniei este valsul, iar "naturaleţea mea şi faptul că nu ştiu să fiu altfel" este atuul ei în faţa juriului şi publicului.

Corina a descoperit dansul la bară

Printre vedetele chemate la "Dansez pentru tine" este şi cântăreaţa Corina Bud. " Îmi place enorm să dansez. Sunt în showbiz de 7 ani şi am avut ocazia să lucrez cu profesionişti, cu coregrafi foarte buni. Am făcut multe ore de dans pentru show-urile mele de scenă şi pentru clipuri, dar sunt convinsă că experienţa de la «Dansez pentru tine» va fi complet diferită. Deja simt pe propriul meu corp că-mi aduce foarte multe. Idei, coordonare, o experienţă artistică şi coregrafică splendidă", a spus entuziasmată Corina.

Deşi încă nu se poate decide ce îi place mai mult, stilul preferat al cântăreţei este dansul la bară, pe care l-a descoperit de curând. "Am descoperit acum câteva luni dansul la bară. Am învăţat alături de profesionişti ce înseamnă per formanţa fizică şi senzualitatea de care ai nevoie ca să fii un astfel de performer. E incredibil de sexy", a mai spus Corina.

Roxana Ionescu, fosta "Mama Natura", a rupt contractul cu Antena 1 pentru a participa la acest concurs. "Am acceptat această provocare pentru că iubesc dansul şi pentru că mi-am dorit foarte mult să particip încă din primul sezon. Acum, că am această ocazie, am să mă dedic în totalitate şi am să muncesc pentru a-mi ajuta partenerul".

Florin Piersic jr. speră să facă faţă

Printre cele mai neaşteptate nume pe lista concurenţilor este cel al lui Florin Piersic jr. Actor, regizor, scenarist, producător şi scriitor, Florin Piersic jr. spune că a fost tentat să vină pentru că este o experienţă nouă care "îmi forţează limitele în multe feluri, mai ales în ceea ce priveşte disciplina. Aşa că sper să fac faţă". Actorul nu a mai dansat niciodată, iar "acum încerc o experienţă nouă şi chiar sper să mă dezmorţesc, aveam nevoie de o revigorare", a adăugat el.

În tabăra vedetelor masculine, îl regăsim pe Augustin Viziru, actorul din serialul "Iubire şi onoare" de la Acasă TV. Şi el a început deja pregătirea fizică deoarece nu a mai dansat. "Am descoperit că am muşchi de existenţa cărora habar nu aveam. În momentul de faţă nu am o pregătire fizică bună, dar sper să capăt..." Actorul este optimist pentru că, " dacă am văzut că Strunilă şi Fodor au putut să înveţe să danseze, m-am hotărât să demonstrez că pot şi eu".

Printre concurenţii sezonului al 11-lea se află şi băiatul lui State din serialul "Moştenirea", Costin Sforaru. " Nu am participat niciodata la vreun curs de dans, deşi acum regret. Din punct de vedere fizic sunt OK. Nu am condiţie foarte bună, dar cred că am să fac faţă efortului," spune el.

Modest, Costin nu a pornit cu gândul că va fi învingător, dar îşi doreşte să poată face faţă "presiunii şi efortului fizic, dar cel mai mult îmi doresc să pot face ceva bun care să schimbe în bine viaţa partenerei mele de dans".

Gabriel Coveşeanu, Cove, prezentatorul emisiunii "Fata lui tata", de la Kanal D, a făcut cursuri de balet la facultatea de teatru şi are o pregătire fizică bună pentru că a făcut sport. " E o mare provocare participarea la o astfel de emisune şi, pe lângă efortul fizic de a reuşi să asimilezi toate stilurile de dans impuse de concurs într-un timp cât mai scurt, mai este şi latura umanitară a emisiunii, dorinţa de a ajuta prin dans pe cineva care are mare nevoie de o mână întinsă".