Motivul pentru care fiul lui George Nicolescu nu va veni la înmormântarea tatălui său

Motivul pentru care fiul lui George Nicolescu nu va veni la înmormântarea tatălui său Sursă foto: Facebook

Fiul lui George Nicolescu, celebrul solist al melodiilor „Eternitate” sau „Mai avem nevoie și de iarbă”, nu va veni la înmormântarea tatălui său. Soția artistului, Geta, a declarat că băiatul lor nu zboară cu avionul și că îi este greu să vină cu mașina pentru a își duce tatăl pe ultimul drum.

De ce nu va veni fiul lui George Nicolescu l-a înmormântare

„George și-a dorit foarte mult să mai trăiască, chiar zilele următoare trebuia să primească distincția de onoare a orașului Ploiești unde noi locuim. Copiii au venit acum o lună la noi, din Spania, când a fost internat. Băiatul nu poate să mai vină în țară pentru că nu zboară cu avionul, el vine cu familia doar cu mașina în România. O să vină doar fata cu soțul și copiii la înmormântare, atât”, a spus Geta Nicolescu.

george nicolescu

Sursa foto Youtube

Geta Nicolescu a declarat că artistul a făcut un accident vascular în anul 2000 și că de atunci a rămas cu probleme. Ea a mai spus că acesta nu mai avea nici poftă de mâncare și că medicii nu l-au mai putut salva.

A rămas cu probleme de la un accident vascular

„El a făcut în 2000 un accident vascular și de atunci a rămas cu probleme. Acum doi ani a căzut în baie și s-a lovit foarte tare la un genunchi și nu prea mai putea să meargă chiar dacă noi ne-am interesat și am și am adus un doctor cu care să facă kinetoterapie, tot greu s-a descurcat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Plus că de un an nu prea mai avea poftă de mâncare, pe zi ce trecea el mânca din ce în ce mai puțin și când vedeam asta mie mi se rupea sufletul în două. Ultima lună din viața lui a petrecut-o mai mult prin spital, a fost internat la Spitalul Universitar unde doctorii Bogdan Dorobăț, Sorina Diaconu și Sorin Alexandrescu au avut mare grijă de el. Doctorul Bogdan Dorobăț a reușit să îl convingă să se interneze pentru că el nu voia. În spital, cât a fost internet, medicii i-au făcut și o ecografie și i-au găsit între lobi o tumoră, fiicatul nefiind afectat”, a spus soția regretatului cântăreț pentru Click.

Când va fi înmormântate George Nicolescu

Trupul neînsuflețit al lui George Nicolescu urmează să fie ridicat mâine de la Spitalul Universitar după care dus în orașul său natal Ploiești, astfel că înmormântarea este programată pentru ziua de sâmbătă, la ora 13.00, la Cimitirul Viișoara din Ploiești.