Evenimentul Zilei > Sport > Fițe de fotbalist. S-a supărat, a oprit autocarul echipei și a coborât
Fițe de fotbalist. S-a supărat, a oprit autocarul echipei și a coborât

Fițe de fotbalist. S-a supărat, a oprit autocarul echipei și a coborât

Fost jucător de națională, actual echipier al U Cluj, George Florescu, în urma unui conflict cu antrenorul ardelenilor, Adrian Falub, a oprit autocarul echipei și a coborât la marginea orașului.

George Florescu (35 de ani), „decarul” ardelenilor, nu a fost în lot pentru meciul lui U Cluj cu Rapid, încheiat 1-1, din cauza unui conflict cu antrenorul Adrian Falub.

Florescu ar fi întârziat câteva minute la plecarea echipei din Cluj, iar antrenorul s-ar fi arătat deranjat și l-ar fi acuzat că nu este sută la sută implicat în proiect. Mijlocașul ar fi reacționat: „Dacă nici eu nu sunt, atunci ne mințim singuri”. A urmat un schimb mai lung de replici între cei doi, soldat cu debarcarea fotbalistului.

La ieșirea din municipiul Cluj, Florescu i-a cerut șoferului să oprească autocarul pentru a coborî.

„Nu a fost nicio problemă. El a ales să nu facă deplasarea. S-a dat jos din autocar. Nu s-a întâmplat nimic. Mergem la Cluj și analizăm situația. A fost hotărârea lui și i-o respect”, a confirmat  Falub.

U Cluj ocupă locul 14 în Liga 2, cu doar 18 puncte strânse în 15 etape. „Studenții” sunt la 7 puncte în spatele locului de baraj, ocupat în acest moment de Farul Constanța, scrie gsp.ro.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.