Angajaţii Circului Globus au protestat, ieri, în interiorul instituţiei vizavi de demiterea directorului general. Artiştii îi cer primarului general, Gabriela Firea, să revină la decizie şi să-l repună în funcție pe Victor Coman. Aceasta nici nu vrea să audă de aşa ceva şi susţine că ar fi fost ameninţată de managerul Circului. Cei nemulţumiti susţin că în ultimii 20 de ani acesta a fost singurul manager care a făcut modernizări. Numai din vânzările de bilete de anul trecut, Circul Globus ar fi realizat încasări de peste un milion de euro. Mai mult, angajatii spun că animalele ucise de incendiu ar fi trebuit cazate lângă circ, însă spaţiul în care stăteau acum câţiva ani a fost retrocedat proprietarului. Aşa au primit de la primărie grajdurile din şoseaua Petricani unde au ars animalele. Fostul director ne-a declarat că nici nu se pune problema de vreo ameninţare la adresa primarului Bucureştiului: „Am fost demis înainte de finalizarea anchetei privind incendiul de săptămâna trecută, în urma căruia au murit 11 animale.Doamna primar trebuia să aştepte să organizăm mai întâi Festivalul Internaţional de Circ din perioada 16-19 februarie, apoi, dacă mă găsea pe mine vinovat, singur îmi dădeam demisia. N-am ameninţat pe nimeni“.


FOTO;Victor ComanFirea s-a pozat cu Tudy

În plus, directorul demis a declarat ca a mai spus că a încercat să plaseze animalele penisonate la grădinile zoologice, însă doar cea din Braşov a preluat patru dintre ele.

Tudy ar putea ajunge director

Potrivit unor surse din cadrul Primăriei Capitalei, Gabriela Firea vrea să-l pună manager la Circul Globus pe Tudor Ionescu, fostul iubit al Oanei Zăvoranu. Edilul-şef a postat pe reţeaua sa de socializare mai multe fotografii de la adăpostul de câini din Bragadiru în care apare alături de cel poreclit Tudy. Aceste imagini întăresc şi mai mult informaţiile potrivit cărora Tudy, fost viceprimar al Capitalei doar pentru patru zile, ar putea pune mâna pe Circul Globus. Mai mult, nu puţini sunt aceia care ştiu că acesta este şi un mare iubitor de animale, care participă la numere de dresaj alături de patrupedul său, un boxer cafeniu. S-a înscris şi la un show televizat cu un număr de dresaj, dar nu a reuşit să câştige premiul de 10.000 de dolari. Potrivit unor surse din cadrul Circului, pe fir ar fi intrat şi Brânduşa Novac, fost manager al Circului Globus.