Evenimentul Zilei > Politica > FIREA, dată AFARĂ din PSD?! Mâna dreaptă a lui DRAGNEA vine cu EXPLICAȚII: „A făcut MULTĂ GĂLĂGIE”
FIREA, dată AFARĂ din PSD?! Mâna dreaptă a lui DRAGNEA vine cu EXPLICAȚII: „A făcut MULTĂ GĂLĂGIE”

FIREA, dată AFARĂ din PSD?! Mâna dreaptă a lui DRAGNEA vine cu EXPLICAȚII: „A făcut MULTĂ GĂLĂGIE”

Gabriela Firea riscă să fie dată afară din PSD, după ce sâmbătă a lansat mai multe atacuri la adresa lui Liviu Dragnea. Vicepreședintele partidului consideră că nu ar trebui să se ia în considerare o astfel de ipoteză.

Doina Pană, vicepreședinte PSD, susține, referitor la o eventuală candidatură a Gabrielei Firea la alegerile prezidențiale, că nu ar incurca planurile partidului, însă menționează că aceasta ar trebui să își vadă de planurile de la Capitală. Pană a menționat că Gabriela Firea nu va fi dată afară din partid.

„Eventuala ei candidatură nu încurcă planurile PSD. Doamna Firea ar trebui sa isi vada de planurile de la Bucuresti, cum a si declarat, dar oricine e liber sa candideze. Nu vad de ce ar fi data afara din partid doamna Firea. A facut mai multa galagie decat face acum si nu s-a intamplat asta”, a declarat Doina Pana la Antena 3.

Precizările vin în contextul în care primarul Capitalei a lansat atacuri dure la adresa lui Liviu Dragnea, seara trecută, menționând că cel mai probabil va fi dată afară din partid.

Legat de posibilitatea discutării subiectului alegerilor prezidențiale în cadrul CEx de astazi, Pană spune: „Din punctul meu de vedere e prematur, insa oricine daca vine cu o idee se discuta. Deocamdata bat la usa europarlamentarele”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: