Finală fair play la "Dansez pentru tine"

Finală fair play la "Dansez pentru tine"

Câştigătorii Octavian Strunilă şi Ella Dumitru au oferit, simbolic, trofeul celei de-a doua clasate, perechea Adela Popescu şi Lică Alexandru.

"«Dansez pentru tine» este în primul rând o emisiune despre oameni şi apoi despre dans. Iar oamenii au votat cu sufletul", a explicat Ştefan Bănică jr. alegerea publicului, care a fost alături de echipa Octavian Strunilă şi Ella Dumitru (coregraf Lilian Cărăuş), câştigătoarea celei de-a 10-a ediţii "Dansez pentru tine". Ella şi Octavian au primit 53,77% dintre voturi, ceea ce le-a adus trofeul şi marele premiu, un cec în valoare de 60.000 de euro.

Modeşti, ei au hotărât să ofere, simbolic, statueta celei de-a doua clasate, perechea Adela Popescu şi Alexandru Lică, recunoscând că aceştia au demonstrat, de-a lungul întregului concurs, reale calităţi artistice. Adela şi Alexandru au obţinut şi un premiu în valoare de 20.000 de euro.

O pleiadă de vedete şi premii de 170.000 de euro

Ne puteți urmări și pe Google News

Miercuri, în ziua în care Pro TV a sărbătorit 15 ani, pe scena "Dansez pentru tine" au urcat peste 50 de perechi, aproape toţi foştii concurenţi din cei cinci ani de concurs. Alături de ei au oferit spectacol şi vedete ca Loredana, Delia Matache şi Jorge, Vica şi Edi Stancu, sau CRBL şi soţia lui, Elena, dar şi Mihai Petre şi Wilmark într-un duel mult aşteptat.

În ediţia specială s-au împărţit premii în valoare de 170.000 de euro. Premiul de Popularitate, în valoare de 5.000 de euro, a fost câştigat de Lena Rădulescu, partenera lui Răzvan Fodor cu 23.777 voturi acordate de public, iar, Ana Maria Iordan, partenera lui Bogdan Vlădău, s-a bucurat de Premiul Juriului în valoare de 3.000 de euro. Tudor, partenerul Paulei Seling, a obţinut Premiul pentru Eleganţă de 3.000 de euro.

Anul viitor, pe 15 ianuarie, la Teatrul Nottara, va avea loc preselecţia pentru cea de-a 11-a ediţie "Dansez pentru tine".

Lider de audienţă

"Dansez pentru tine", a fost, şi de această dată, lider de audienţă. În momentul de maximă audienţă, ora 18.36, peste 2 milioane de telespectatori (12,5 puncte de rating pe întreg publicul din mediul urban), urmăreau spectacolul.

Marea finală a fost urmărită în minutul de maximă audienţă, ora 20.57, de aproape 3 milioane de telespectatori (16,6 puncte de rating pe întreg publicul din mediul urban).