FILMUL EVZ: Fracture

FILMUL EVZ: Fracture

Un thriller în care nimic nu este ceea ce pare şi în care Ryan Gosling îi face faţă cu brio experimentatului Anthony Hopkins.

Theodore "Ted" Crawford (Anthony Hopkins), un inginer bogat, locuieşte împreună cu soţia lui, tânăra şi frumoasa Jennifer (Embeth Davidtz), într-o zonă luxoasă din California. Pentru că are dovezi certe că femeia îl înşală, Ted planifică minuţios uciderea ei în aşa fel încât el să nu fie niciodată condamnat pentru crimă. O împuşcă pe Jennifer şi aşteaptă poliţia.

În momentul în care detectivul Rob Nunally (Billy Burke) soseşte la locul crimei pentru a ancheta cazul, descoperă cu stupoare că victima este nimeni alta decât cea care îi era amantă de ceva vreme. Deşi femeia supravieţuieşte, se află în comă, la limita dintre viaţă şi moarte.

Pentru că Ted recunoaşte că a ucis-o, procurorul Willy Beachum (Ryan Gosling) acceptă să se ocupe de caz, deşi se pregăteşte să înceapă o nouă carieră într-o firmă de avocatură privată. Surpriza vine însă în sala de judecată, unde acuzatul susţine că este nevinovat. Din acel moment, Ted şi Willy intră într-un joc psihologic de-a şoarecele şi pisica, atât în interiorul sălii de judecată, cât şi în afara ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Frumuşelul Ryan Gosling declara recent în "The Independent" că gândeşte ca o fată, poate şi pentru că după divorţul părinţilor săi a luat lecţii de balet şi a crescut într-o casă în care locuiau doar femei. 23.00 - PRO TV <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/1KQ37j6cRJM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>