Fiica lui Bruce Willis, detalii despre starea de sănătate a tatălui său

Fiica lui Bruce Willis, detalii despre starea de sănătate a tatălui său Sursa foto: Dreamstime.com

Puține date se cunosc despre starea de sănătatea a celebrului actor Bruce Willis, de când acesta a fost diagnosticat în anul 2023 cu demență frontotemporală. De altfel, familia sa a încercat să-l protejeze pe acesta, însă au încercat să fie și transparenți cu fanii săi.

Acum, tocmai fiica sa cea mare, Rumen Willis, a ieșit să dezvăluie cum se simte tatăl său, în vârstă de 69 de ani.

Cum se simte Bruce Willis, diagnosticat cu demență

Potrivit tinerei, celebrul actor de la Hollywood este bine și, mai mult, starea sa de spirit este una bună.

„El este minunat. Da, se simte bine”, a declarat pentru Fox News Digital actriţa în vârstă de 35 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fiica lui Bruce Willis declară că pentru ea, în timpul acestei experienţe ce i-a marcat familia, ceea ce a fost atât de incredibil a fost faptul că tatăl ei este atât de iubit de către toți oamenii. Tocmai de aceea au încercat și să fie transparenți pe cât se poate.

„Dacă împărtăşirea experienţei noastre poate aduce speranţă, dacă poate avea un efect şi poate aduce nădejde, alinare, pentru altcineva care trece prin aşa ceva, atunci pentru mine, asta înseamnă... totul”, a spus ea, potrivit contactmusic.com.

Rumen Willis

Sursa foto: Rumen Willis/ Instagram

Familia lui Bruce Willis a dezvăluit vestea diagnosticului de demenţă la începutul anului 2023.

„De când am anunţat diagnosticul de afazie al lui Bruce, în primăvara anului 2022, starea lui a avansat, iar acum avem un diagnostic mai specific: demenţă frontotemporală (cunoscută sub numele de FTD).

Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Deşi acest lucru este dureros, e o uşurare să avem în sfârşit un diagnostic clar”, a transmis familia actorului la acea vreme.

Nu există niciun tratament pentru boala actorului

Înainte să primească un diagnostic clar, Bruce Willis a suferit inițial o afazie, care se traduce printr-o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale.

DFT este asociată cu boala Alzheimer și afectează sistemul nervos central. Simptomele pot include dificultăți de memorie, schimbări de comportament și probleme de vorbire sau de coordonare a mișcărilor.

Bruce Willis și soția sa, Emma

Emma Heming Willis și Bruce Willis. Sursa: Instagram

În prezent, nu există niciun tratament pentru această boală, o realitate care sperăm să se schimbe în anii următori.

Pe măsură ce starea lui Bruce progresează, sperăm că media se va concentra pe scoaterea la lumină a acestei boli care necesită mult mai multă conştientizare şi cercetare”, au subliniat apropiații lui Bruce Willis mai demult.