EVZ: – Ți-ar plăcea ca fiica ta să-ți calce pe urme? Ce spune despre faptul că părinții ei apar des în reviste sau la evenimente?

Andreea Marin: – Eu nu îi spun când apar la televizor sau în reviste, nu îi povestesc nimic despre viața mondenă, acasă nu ne uităm la televizor decât la desenele ei sau la filme, câteodată, mult prea rar, când avem câte o seară în care suntem mai puțin obosiți. Vreau să crească în normalitate, cât mai aproape de armonia naturii, jucându- se cu copiii de seama ei de pe străduța noastră, cu animalele noastre… Dacă va crește sănătos, va face propriile alegeri sănătoase mai departe.

– Cum merge cu școala? I-ai luat telefon mobil sau tabletă?

– Sincer, sunt tare mândră de ea, a încheiat anul cu rezultate foarte bune. Cu telefonul nu sunt de acord, e o vârstă la care are nevoie de aer, de natură, de jocurile și relaționarea cu copiii, se joacă maximum jumătate de oră pe zi pe telefonul meu, ca o recompensă dacă este ascultătoare, atât. E foarte bună la matematică și nu am putut evita computerul, pentru că face lecții pentru școală și online, dar am grijă să existe moderație. E mai sănătos așa. Tehnologia are și plusuri, dar și minusuri, atunci când ne acaparează copiii.”