Evenimentul Zilei > Monden > Fetele de la Studio20, mesaj pentru viitoarele colege: „Este un job sigur si ofera castiguri uimitoare”
Fetele de la Studio20, mesaj pentru viitoarele colege: „Este un job sigur si ofera castiguri uimitoare”

Fetele de la Studio20, mesaj pentru viitoarele colege: „Este un job sigur si ofera castiguri uimitoare”

In Romania, tot mai multe fete aleg sa lucreze intr-un studio de videochat, intrucat au posibilitatea sa castige in fiecare luna cat altii intr-un an. Banii, in viziunea lor, le ajuta sa se dezvolte atat profesional, cat si personal, si le ofera sansa de a-si realiza chiar si cele mai indepartate visuri.

De pilda, fetele de la Studio20, cunoscut drept cel mai bun studio de videochat din bransa, sunt un exemplu pentru tinerele din aceeasi generatie. Ajunse in prezent modele de talie internationala cu mii de utilizatori fideli si incasari colosale, #girlsfromstudio20 au tinut sa transmita un mesaj tuturor celor care isi doresc sa intre in echipa unui studio videochat si sa duca o viata mai buna.

 

„Este un job sigur si ofera castiguri uimitoare, insa e nevoie de multa ambitie pentru a reusi”, sustin fetele de la Studio20 care fac videochat glamour. Nisa non-adult consta in arta de a seduce admiratorii prin inteligenta, nu prin nuditate, asa cum obisnuiesc celelalte studiouri.

 

Chiar daca recunosc ca este infinit mai greu sa mentii atentia mai multor barbati, cu personalitati si mentalitati total diferite, modelele sunt mai mult decat multumite de castigurile fabuloase pe care le obtin.

studio videochat

Imperiul banilor din videochat

Cat sunt de mari castigurile reale ale acestor fete, avand in vedere ca industria de videochat s-a dezvoltat enorm in ultimii ani si a incasat sume extraordinare, de miliarde de dolari? Ei bine, #girlsfromstudio20 isi permit orice rasfat, de la luxul de a merge cu limuzina la studio pana la privilegiul de a locui in cele mai exclusiviste cartiere rezidentiale.

 

Un model cu experienta poate ajunge la sume de pana la 10.000 de dolari in fiecare luna, in timp ce un model incepator se bucura de castiguri intre 1.000 si 5.000 de dolari. Banii nu sunt si nu vor fi niciodata o problema pentru fetele de la Studio20, intrucat acest studio de videochat stie sa isi fidelizeze echipa prin bonusurile pe care le ofera pe parcursul timpului.

 

Astfel, fetele care au de gand sa isi schimbe viata in bine trebuie sa stie ca videochatul nu este doar o rampa de lansare in domeniul influencerilor online, ci si o modalitate de a trai cu o multime de avantaje. Printre acestea se numara asigurare medicala si stomatologica gratuite, bonusuri de performanta, acces la o garderoba de lux, credite fara dobanda direct de la companie si multe altele.

 

Nu e de mirare ca la acest studio videochat sunt, in prezent, mai bine de 1000 de modele fericite si cele mai multe modele de top din industrie. „Cu o experienta de peste 20 de ani, brandul nostru a reusit sa se faca remarcat prin excelenta si profesionalism. Fetele care vin la interviu pentru a lucra intr-un studio de videochat din franciza Studio20 vor gasi nu doar cea mai buna echipa de training si marketing din domeniu, dar si cele mai talentate modele de la care au ce invata daca se dedica in totalitate”, spune Andra Chirnogeanu, PR Manager la Studio20.

Articol realizat de Studio20