Nu e de mirare că astfel de ocazii se transformă ușor, ușor într-o altfel de săptămână a modei. Rochii scumpe, accesorii impresionante și coafuri perfecte, iată prima retrospectivă a celor mai remarcate vedete ce au pășit pe covorul de la TIFF Toronto,

Keira Knightley a pășit pe covorul roșu alături de partenerul său din film, Benedict Cumberbatch. Vedeta a impresionat datorită ținutei elegante, cu un iz romantic și s-a făcut remarcată la premiera filmului „The Imitation Game”. Ziarele au vorbit și despre machiajul dramatic al ochilor făcut doar din nunanțe de negru.

Dintre vedetele masculine, Robert Pattinson a ieșit în evidență. Vedeta a îmbrăcat un costmun masculin all-black, făcând furori printre domnișoare.

Nici simpatica Reese Whiterspoon nu s-a lăsat mai prejos. Rochia neagră asimetrică, semnată de Saint Laurent, a fost completată cu sandale negre. Costumația a pus în valoare o siluetă cu care puține mămici se pot mândri.

TIFF Toronto are programate multe pelicule 3D ce promit să uimească publicul. Pe lista premierelor se preconizează filme precum „The Face of An Angel”, „Far From Man” și „Father”.