Festivalul de muzică electronică Sunwaves revine în Mamaia vineri, 15 septembrie

Festivalul de muzică electronică Sunwaves revine în Mamaia vineri, 15 septembrie

Cea de-a 31-a ediție se desfășoară pe plaja Neverland Beach (fosta Shut Up Beach/Enigma) cu un program non-stop până în dimineața zilei de 20 Septembrie.

Edițiile bianuale ale festivalului au fost organizare după pandemie în Mamaia (cea de primăvară) și Olimp (cea de vară). Începând cu acest an, prin suportul Consiliului Local Constanța si OMD, SUNWAVES continuă activitatea exclusiv pe plaja din Mamaia Nord.

Cu o experiență de 16 ani, festivalul reunește publicul avid de muzică electronică în România datorită autenticității și actelor artistice.

Design-ul specific al scenelor și butaforiei pe care se proiectează vizualuri animate de artiștii români Aural Eye, Cote și Noetic, sunt un etalon al experienței SUNWAVES.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cele două scene vor găzdui atât DJs internaționali, cât și nume importante din România. Pentru că festivalul pune accentul pe cultura muzicii românești, regăsim nume precum Raresh, Petre Inspirescu, Priku, Rhadoo, Dan Andrei, Mahony și mulți alții. Pawsa, Dennis Cruz, Dan Ghenacia, Cuartero, Shonky, Cesar Merveille, Alexis Cabrera sunt printre numele invitaților străini ce vor mixa în cadrul festivalului.

Deoarece SUNWAVES reprezintă o experiență în sine, festivalul reunește zilnic 2000 de împătimiți ai muzicii electronice din care 25% sunt turiști din afara țării. Ediția de primăvară aduce în România 70% de turiști străini dintre cei 6000 de participanți în fiecare zi de festival.

Datorită festivalului SUNWAVES sezonul estival se prelungește cu încă o săptămână, hotelurile și localurile din partea de Nord a stațiunii rămânând deschise pentru a găzdui publicul.