Brigitte, cea care în episodul anterior a fost desemnată femierul săptămânii, a lansat un atac dur la adresa Claudiei Pavel, ex Cream. Fosta soție a celebrului tenismen, susține că în anul 2002, fostul partener de viață alături de care are și un copil, ar fi înșelat-o împreună cu artista.

„Știam că nu mă suportă.. asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea”, a spus Brigitte chiar în timpul emisiunii.

Cu toate că lucrurile au fost tensionate, Brigitte a avut un moment extrem extrem de haios.  Dorind să își duca la capăt misiunea de a construe o iesle, aceasta începe să facă niște calcule în matematice complexe, care îi va năuci de-a dreptul pe ceilalțiapăt cu succes sarcina de a construe o iesle concurenți. „Am intrat în casă și calculează cu radicali, e nenorocirea dracului”, se plânge un coleg de emisiune.

De asmenea, Brigitte a dezvăluit, cu dezinvoltură, și circumstanțele deosebite în care l-a cunoscut pe Ilie Năstase, cel care i-a fost soț până de curând, spre uimirea celorlalți concurenți.

Pe de altă parte, conflictul din Kamara și Andrei Pastramă escaladează, cei doi acuzându-se reciproc și declarând că nu pot lucra împreună, scrie PRO TV.

Lucrurile stau mult mai bine între Jorge și Ioana Filimon, aceștia având parte de niște momente pline de răsfăț în camera de baie. ”Nu credeam în viața mea că o să fac așa ceva”.

Duelul va da naștere unor discuții aprinse, concurenții susținând pe una pe cele două vedete aflate în pericol de eliminare. Singurul care este neutru este Emil Rengle.

Tot Emil Rengle va avea parte de o baie relaxantă în compania unuia dintre colegii săi de emisiune, cu care acesta se înțelege foarte bine.

 

 

 

Te-ar putea interesa și: