Evenimentul Zilei > Actualitate > Fenomen MISTERIOS în California. IMAGINILE prevestesc SFÂRŞITUL LUMII
Fenomen MISTERIOS în California. IMAGINILE prevestesc SFÂRŞITUL LUMII

Fenomen MISTERIOS în California. IMAGINILE prevestesc SFÂRŞITUL LUMII

Un drum principal din California a fost cuprins de cratere în doar câteva ore, fără nicio cauză naturală. Întregi porţiuni din şosea au fost înghiţite de gropile uriaşe.

Vasquez Canyon Road, din Santa Clarita Valley din Los Angeles, a cedat misterios la sfârşitul săptămânii şi fost închis pe termen nelimitat, devenind impracticabil, scrie Daily Mail.

Imaginile de la faţa locului arată că drumul a început să se strice începând cu joia trecută, iar solul a început să se surpe şi să înghită porţiuni din şosea. Fenomenul este cu atât mai misterios cu cât în zonă nu a avut loc vreo activitate seismică sau alte fenomente care ar fi putut crea craterele.

Pavel Funk, cercetător din cadrul institutului Los Angeles Country Public Works a declarat: "Nu este doar drumul afectat, este vorba de muntele în sine, care se mişcă şi astfel împinge drumul în sus ".

Oficialităţile din California au anunţat că au întrerupt transmisia de curent electric de la acea linie, iar clienţii vor primi energie electrică din alte canale.

Unul dintre profesorii de geologie din cadrul Universităţii California din Los Angeles şi-a dus elevii să vadă chiar la faţa locului ciudatul fenomen. "Nu au fost nici furtuni care să declanşeze astfel de dezastre, niciun cutremur mare care să fie capabil să afecteze zona atât de rău ", a declarat profesorul Jeremy Boyce.