Periuțele electrice de dinți au reușit să câștige din ce în ce mai mult teren printre produsele de igienă orală. Dar mai nou, aceastea au devenit și jucării sexuale, un rol mai puțin convențional.

Totuși, utilizarea periuțelor de dinți pe post de vibrator reprezintă o practică în privința căreia medicii nu sunt de acord. Astfel, ginecologii avertizează cu privire la pericolul pe care-l poate cauza utilizarea periuței de dinți zona intimă.

„Nu mai folosiți periuțe de dinți ca să vă autosatisfaceți! Structura și forma periuței de dinți, indiferent de ce parte este folosită, ar putea răni, rupe sau provoca traumatisme în zona vulvală delicată, în special clitorisul, mai ales dacă se folosește unul dintre capetele de curățare mai agresive”, a declarat ginecologul Anna Henderson, potrivit Daily Mail.

Dr Henderson atrage atenția că pe lângă traumatismele care pot afecta zona intimă, utilizarea periuței de dinți în zona vaginului poate transmite multe bacterii. În acest sens, recomandă femeilor să renunțe la acest nou trend și să folosească pentru autosatisfacere clasicele jucării sexuale, despre care spune că pot fi cumpărate cu mai puțin de 5 lire.