Evenimentul ZileiSocialFemeie spulberată de o ambulanță pe trecerea de pietoni

Femeie spulberată de o ambulanță pe trecerea de pietoni

Femeie spulberată de o ambulanță pe trecerea de pietoni
Femeie spulberată pe trecerea de pietoni. Martí seara a avut loc un accident unde o femeie de 44 de ani a fost accidentată de o ambulanță în timp ce încerca să traverseze strada.

Femeie spulberată de o ambulanță pe trecerea de pietoni din Lugoj, județul Timiș. Potrivit Poliției Timiș, un bărbat în vârstă de 55 de ani a condicea o ambulanță pe strada Caransebeșului, din municipiul Lugoj.

Femeie spulberată de o ambulanță pe trecerea de pietoni

Polițiștii au anunțat ca din primele cercetări, rezultă faptul ca femeia traversa strada regulamentar, pe o trecere de pietoni, când a fost lovită de ambulanță.  Zona în care s-a produs accidentul are o vizibilitate scăzută, iar în acel moment ploua.

Ne puteți urmări și pe Google News

Autospeciala nu avea semnalele acustice şi luminoase în funcțiune. Se pare că personalul ambulanţei se întorcea din cursă şi se îndrepta către staţia aflată pe strada Gheorghe Doja. Șoferul autospecialei a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

La un moment dat ar fi surprins și accidentat o femeie în vârstă de 44 de ani, angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

S-a întocmit dosar penal șoferului de pe ambulanță

Polițiștii încearcă să stabilească exact cum s-a produs evenimentul şi au deschis un dosar de cercetare penală.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.  Zona in care s-a produs accidentul are vizibilitate scăzută, transmit jurnaliștii de la lugojinfo.ro, iar in momentul accidentului ploua.

O femeie lovită de ambulanţă. Sursa foto: lugojinfo.ro.

Potrivit aceleiași surse, se pare ca echipajul ambulanței se întorcea dintr-o misiune, se îndrepta către stația aflată pe strada Gheorghe Doja și nu avea semnalele acustice si luminoase puse in functiune.

Femeie lovită de o ambulanță, pe trecerea de pietoni

În comunicatul transmis de  IPJ Timiş se arată că: „Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a condus o ambulanţă pe strada Caransebeşului, din municipiul Lugoj, iar la un moment dat ar fi surprins şi accidentat un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 44 de ani, angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni”, a transmis IPJ Timiş.


Accesează: