Poliția Capitalei a transmis că a deschis dosar în cazul unui incident petrecut în trafic între două femei, după ce acestea s-au luat la bătaie în plină stradă. Imaginile surprinse de una dintre ele o arată însă pe cealaltă cum vine nervoasă și pe jumătate goală să lovească mașină.

„În data de 5 martie a.c., în jurul orei 19.00, la Secţia 9 Poliţie s-a prezentat o femeie, de 31 de ani, care a reclamat faptul că, în urmă cu puţin timp, ar fi avut un conflict în trafic, cu o altă conducătoare auto, conflict care a degenerat dintr-un conflict verbal, în unul fizic. La scurt timp, la aceeaşi subunitate de poliţie, s-a prezentat şi cealaltă conducătoare auto, în vârstă de 32 de ani, care a reclamat aceeaşi situaţie. Cercetările sunt continuate de către subunitatea de poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, transmite Poliția Capitalei.

Imaginile surprinse de una dintre tinere au atras mai multe comentarii pe Facebook decât incidentul în sine. Pe imagini se vede una dintre tinere care coboară nervoasă și începe să lovească autoturismul celeilalte femei. Doar că accidental, bluza acesteia se desface și lasă la vedere ceea ce nu ar fi vrut să arate.

Momentul surprins de telefon a fost distribuit pe Facebook și a atas zeci de comentarii.