Evenimentul Zilei > Actualitate > Femeie din Brăila, omorâtă de un vecin. Bătrâna avea multiple leziuni
Femeie din Brăila, omorâtă de un vecin. Bătrâna avea multiple leziuni

Femeie din Brăila, omorâtă de un vecin. Bătrâna avea multiple leziuni

O bătrână din Brăila și-a pierdut viața după ce a fost mascrată cu un topor, de un vecin

O femeie în vârstă de 72 de ani, din Brăila, a fost găsită moartă în casă, cu numeroase leziuni la cap. Anchetatorii bănuiesc că loviturile au fost provocate de un topor, iar suspectul este un vecin al bătrânei, care are probleme psihic.

„În această dimineaţă (marţi dimineaţă), în jurul orei 9,00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că pe str. Victor Vâlcovici, din municipiu, un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice se comportă agresiv pe stradă. În urma verificărilor efectuate într-o locuinţă situată pe aceeaşi stradă, a fost găsit cadavrul unei bătrâne, în vârstă de 72 de ani. Corpul prezenta urme de violenţă, fiind transportat la SML în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii l-au identificat şi depistat pe bărbat, pe o stradă din apropiere, fiind condus la sediul poliţiei, unde se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Vecinii femeii au povestit că un trecător a sunat la 112 și a anunțat că un bărbat înarmat cu un topor lovește în porțile oamenilor.