Evenimentul Zilei > Monden > Feli și Grasu au lansat un hit incendiar. Melodia a strâns deja zeci de mii de vizualizări
Feli și Grasu au lansat un hit incendiar. Melodia a strâns deja zeci de mii de vizualizări

Feli și Grasu au lansat un hit incendiar. Melodia a strâns deja zeci de mii de vizualizări

„Banii n-aduc fericirea” cântă Feli împreună cu Grasu odată cu dezvăluirea celei de-a șasea felii din jurnalul ei muzical, #Felidinpoveste, și aduce publicului în modul ei unic și creativ cel mai important sfat pe care artista l-a primit de la tatăl său.

„Tata mi-a spus că Raiul înseamnă bunătate și că doar acolo e averea mea. Am înțeles ce a vrut să spună atunci când am ajuns la București și mi s-a părut că toată lumea din jur era însetată de bani și nu de artă, lucru care m-a întristat mult”, a mărturisit artista Feli despre episodul autobiografic pe care îl surprinde în piesă „Banii n-aduc fericirea”.

Învățătura tatălui s-a completat cu experiențele personale ale lui Feli și din acest mix a rezultat o lecție de viață exprimată în cel mai cool și muzical mod: „Mie mi-a fost dat să văd și să trăiesc pe pielea mea că dacă sunt cu sufletul în muzică și cant despre viață și din inima, așa cum simt, în timp balanță se va echilibra și financiar”, mărturisește Feli care dezvăluie că întotdeauna muzica și oamenii au fost pe primul loc în viață ei, niciodată banii, care, organic au venit că o recompensă pe lângă satisfacțiile sufletești.

„Banii n-aduc fericirea” vine și cu o colabrare rară pe piață muzicală din România, între Feli și rapperul Grasu, o personalitate puternică și respectată în întreagă industrie: „E o onoare pentru mine să mă întâlnesc cu Grasu pe aceeași piesă spunând fiecare același mesaj, însă trăit și cântat diferit, după cum am simțit fiecare. Strofa lui e pe repeat la mine în minte și va rog să o ascultați cu atenție, pentru că merită. Sunt recunoscătoare să cunosc și să cant cu un așa un om și un artist. Îl consider un artist extraordinar care reușește să transmită tot ce simte prin muzică lui, un om blând, înțelept, bun și iubitor și un prieten și un sfătuitor cu „cap și suflet” cu care mereu am rezonat”, mărturisește Feli despre artistul Grasu cu care a scris felia a șasea din jurnalul ei muzical.

Felia de jurnal „Banii n-aduc fericirea” a dus-o pe Feli înapoi în anii `90 pe când primea sfaturile de viață de la părinți, iar frații ei făceau chefuri în apartamentul lor micuț de bloc la care ascultau toată muzică românească de petrecere: „Asociez sfaturile alor mei cu atmosfera din casă noastră de atunci când le primeam. Frații mei mari mari aveau prieteni, dădeau chefuri acasă și ascultau muzică românească de petrecere. Mi-a rămas în minte începutul unui referen de la trupa Generic care era fix pe ideea tatei de învățătură. Mi-a tot răsunat în minte când am rememorat episodul și am scris piesă și am ales să-l folosesc fix pe acesta, pentru că el face parte din ce am trăit eu, din tabloul real.”, mărturisește Feli.

O co-producție HaHaHa Production și Cât Music, cu muzică și versurile scrise de Feli și Grasu împreună cu Roland Kiss, Șerban Cazan, Smiley și Dan Ciotoi și mix&masterul semnat de Lucian Nagy și Șerban Cazan, „Banii n-aduc fericirea” este a șasea felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste, după hiturile „Omule, deschide ochii”, „Când răsare soarele”, „Frunze cad”, „Sus pe munte” și „Mă strigă mama”, care sunt parte dintr-un proiect rotund, coerent, cu influențe folclorice, semnat de artista Feli cu suflet, viață și creativitate.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: