Evenimentul Zilei > Actualitate > Federația Britanică de Tenis CONDAMNĂ comportamenul lui Ilie Năstase la Fed Cup: “Suntem profund şocaţi de comportamentul căpitanului României”
Federația Britanică de Tenis CONDAMNĂ comportamenul lui Ilie Năstase la Fed Cup: “Suntem profund şocaţi de comportamentul căpitanului României”

Federația Britanică de Tenis CONDAMNĂ comportamenul lui Ilie Năstase la Fed Cup: “Suntem profund şocaţi de comportamentul căpitanului României”

Federaţia Britanică de Tenis condamnă comportamentul pe care l-a avut Ilie Năstase sâmbătă, în timpul meciului din Fed Cup, dintre Sorana Cîrstea și Johanns Konta.

"Suntem profund şocaţi de comportamentul căpitanului României Ilie Năstase de ieri şi astăzi pe teren. Nu există loc în sport pentru un asemenea comportament, nu este acceptabi, pentru că valorile sportului trebuie să primeze întotdeauna. Arbitrul ITF, Federaţia Română de Tenis şi vicepreşedintele şi-au cerut scuze atât Johannei, dar şi căpitanului nejucător Anne Keothavong", se arată în comunicatul emis de Michael Downey, președintele Federației Britanice de Tenis.

Michael Downey i-a mulțumit Simonei Halep pentru că a intervenit pentru a încercat să aplaneze tensiunile din timpul meciului.

În plus, președintele Federației Britanice de Tenis a anunțat că că va sesiza Federația Internațională de Tenis pentru ca forul să investigheze gesturile fostului tenismen român, scrie prosport.ro.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: