Adrian Mititelu și-a dat afară omul preferat. E fierbere la FC „U” Craiova

Adrian Mititelu și-a dat afară omul preferat. E fierbere la FC „U” Craiova Adrian Mititelu, FCU Craiova. Sursa foto: Facebook

Clubul FCU Craiova a făcut cunoscută încetarea colaborării cu preparatorul fizic Dan Vasilică, în cursul zilei de luni. Acesta a fost în ultima perioadă omul de încredere al patronului clubului, Adrian Mititelu.

La scurt timp după ce s-a anunțat despărțirea de Dan Vasilică, FCU Craiova a comunicat că Vlad Țăran a fost adus în echipă pentru a ocupa poziția de preparator fizic.

Vlad Țăran, noul preparator fizic al FCU Craiova

„Mulțumim, Dan Vasilică! Îi mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului nostru și îi dorim mult succes pe viitor!”, au transmis reprezentanții echipei.

În trei ocazii diferite, el a îndeplinit rolul de antrenor interimar. Din 2019 și până în prezent, s-a ocupat și de antrenamentele fizice ale echipei FCU Craiova.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mititelu a repetat de mai multe ori că Vasilică este unul dintre cei mai buni preparatori fizici din România, fiind un specialist care a rămas în club indiferent de numărul de antrenori demiși.

Vestea înlocuirii a venit la scurt timp după ce clubul l-au prezentat pe Florin Costea în funcția de director sportiv.

FCU Craiova

FCU Craiova. Sursa foto: Facebook

Prin demiterea lui Dan Vasilică, Adrian Mititelu sugerează că îl consideră responsabil pentru forma slabă a jucătorilor săi. Chiar după meciul cu CFR Cluj (1-3), patronul FCU Craiova a menționat că echipa are dificultăți la nivel fizic, adăugând că jucătorii au exprimat nemulțumiri în acest sens.

Vlad Țăran, fost junior al echipei

Vlad Țăran a avut anterior această funcție în cadrul echipei naționale a României, lucrând alături de Anghel Iordănescu și Christoph Daum, precum și la cluburile UTA, Hermannstadt, Al Tai, Rapid, CS Mioveni și Abha.

FCU Craiova a informat că Vlad Țăran a fost component al echipei de juniori în perioada 2006-2011.

De-a lungul carierei sale, Vlad Țăran a contribuit la pregătirea fizică a echipelor de juniori ale Naționalei României (U15, U16, U17, U19), UTA Arad, AFC Hermannstadt, Al-Tai (Arabia Saudită), FC Rapid 1923, CS Mioveni și Abha (Arabia Saudită).

Vlad Țăran

Vlad Țăran, noul preparator fizic al FCU Craiova. Sursa foto: Facebook

„Vlad Țăran a absolvit studiile de master în Pregătire Fizică la Universidad Europea y Real Madrid.

Ca limbi străine, Vlad Țăran vorbeste fluent engleză și spaniolă.

Îi dorim mult succes în cadrului clubului nostru!”, a transmis clubul pe Facebook.