Liga I, etapa a 17-a: FC Braşov - Rapid 2-0

Liga I, etapa a 17-a: FC Braşov - Rapid 2-0

FC Braşov s-a impus în această seară, pe teren propriu, scor 2-0, în faţa celor de la Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 17-a din Liga I la fotbal.

Partida de la Braşov a adus prima surpriză din ultima etapă a turului. Braşovenii, care se aflau înaintea partidei pe locul 17, retrogradabil, s-au impus în faţa elevilor lui Marius Şumudică.

Mai mult giuleştenii au terminat partida cu doi oameni mai puţin în teren.

Ardelenii au deschis scorul, în minutul 11, prin Rusu, în urma unei faze fixe. În minutul 27, elevii lui Daniel Isăilă şi-au dublat avantajul. Chipciu a făcut o cursă senzaţională de peste 70 de metri şi l-a învins cu un lob elegant pe Dani Coman.

Ne puteți urmări și pe Google News

În minutul 41, brazilianul Cassio a fost trimis la cabine de centralul Augustus Constantin. Costin Lazăr a fost şi el eliminat în minutul 75.

În urma eşecului de astăzi, giuleştenii rămân la şapte puncte de liderul Oţelul Galaţi, care a învins astăzi pe Astra Ploieşti, scor 2-1.

FC BRAŞOV - RAPID 2-0 Rusu (11), Chipciu (27) FC Braşov: Mincă, I. Voicu, Ad. Rusu, Majernik, Williams, Nuno Viveiros, Ilyes, D. Martiniovici, M. Cristescu, Chipciu, Cătălin Dedu. Antrenor: Daniel Isăilă.

Rapid: Dani Coman, Rui Duarte, Marcos Antonio, M. Constantin, Bozovici, Roman, C. Lazăr, Herea, Spadacio, Cesinha, Cassio. Antrenor: Marius Şumudică. PROGRAMUL ŞI REZULTATELE ETAPEI