Evenimentul Zilei > Monden > Fata unui milionar din România, tur de forță prin Capitală. Se pregătește pentru un mare eveniment
Fata unui milionar din România, tur de forță prin Capitală. Se pregătește pentru un mare eveniment

Fata unui milionar din România, tur de forță prin Capitală. Se pregătește pentru un mare eveniment

Însoțită de o prietenă, Alexandra Mirea și-a inspectat viitoarea locuință în care speră să se mute cât mai curând.

Alexandra Mirea este fiica unuia dintre cei mai importanți patroni de telefonie din țară și este supranumită „Prințesa telefoanelor”. Tânăra a fost surprinsă zilele trecută făcând un adevărat tur de forță prin București, umblând cu diverse treburi care nu suportau amânare. Conform spynews.ro, Alexandra s-a întâlnit cu una dintre bunele sale prietene, iar cele două fete au mers la o firmă aflată într-o zonă de lux a Capitalei. Au petrecut câteva zeci de minute în interiorul locației respective, apoi au plecat mai departe.

Au ajuns la o clădire de birouri în interiorul căreia „Prințesa telefoanelor” a discutat cu mai multe angajate. La un moment dat, Alexandra a ieșit din clădire pentru puțin timp, a dat câteva telefoane, a revenit din nou în conversațiile cu angajatele și a părăsit locația având un plic în mână, conform sursei citate.

Relația cu Cătălin Țîră a adus-o în centrul atenției

Alexandra și prietena ei au mai mers într-o zonă în care se află mai multe blocuri în construcție, ceea ce ar putea fi un semn că una dintre cele două ar vrea să se mute în casă nouă. Cele două tinere s-au echipat cu veste și căști de protecție și au inspectat una dintre clădirile la care se lucrează.

La plecare, în parcare, au fost așteptate de un bărbat care avea asupra sa o pungă. După o scurtă discuție, bărbatul s-a îndreptat cu punga către portbagajul mașinii „Prințesei telefoanelor”, a lăsat pachetul înăuntru, iar cele două și-au continuat raidul prin București.

Alexandra Mirea a devenit un subiect de interes pentru presa mondenă și datorită relației cu Cătălin Țîră. Fotbalistul părea a fi un mare talent, și-a făcut junioratul la Dinamo, Udinese și Lazio, dar nu a confirmat până în prezent, la vârsta de 26 de ani. S-a remarcat doar în zona mondenă în timpul realției pe care a avut-o cu Anda Adam.