Evenimentul Zilei > International > EMOŢII fără limite. O familie şi-a regăsit CĂŢELUŞA după 10 ani de căutări. O LECŢIE de viaţă pentru toţi iubitorii de ANIMALE
EMOŢII fără limite. O familie şi-a regăsit CĂŢELUŞA după 10 ani de căutări. O LECŢIE de viaţă pentru toţi iubitorii de ANIMALE

EMOŢII fără limite. O familie şi-a regăsit CĂŢELUŞA după 10 ani de căutări. O LECŢIE de viaţă pentru toţi iubitorii de ANIMALE

O familie din Pennsylvania a fost martora unei minuni. Abby, căţeluşa pierdută în urmă cu yece ani s-a întors acasă, teafără şi nevătămată, graţie unor oameni cu suflet mare şi iubire nemărginită pentru animale.

O cățelușă de rasa Labrador, pe nume Abby, a dispărut de acasă, din Pennsylvania, în anul 2008. Familia a căutat-o peste tot, a pus numeroase anunțuri în cazul în care a văzut-o cineva, dar fără niciun rezultat. Și-au pierdut orice speranță că ar mai putea să o găsească vreodată. 

Acum, însă, la zece ani de când au declarat-o pierdută, Abby a fost găsită. Reprezentanții unei instituții destinate îngrijirii animalelor au sunat familia respectivă și i-au spus că au găsit simpaticul patruped cu ajutorul microcipului pe care îl avea implantat, informează Daily Mail.

Din fericire, Abby a fost bine îngrijită în tot acest timp și nu au fost probleme din acest punct de vedere. Potrivit sursei citate, revederea dintre cățelușă și familia demult pierdută a fost una spectaculoasă. Stăpânii ei spun că încă răspunde la numele său și la comenzile pe care le-a învățat cu mulți ani în urmă.

În urma acestui lucru, stăpânii trag un semnal de alarmă şi îndeamnă toţi posesorii de animale de companies ă le microcipeze. Un animal de companie pierdut, dar microcipat are şanse foarte mari să se întoarcă acasă.  

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: