Evenimentul Zilei > Actualitate > O familie APARENT frumoasă, numai că EL cu AMANTA şi cei doi copii aveau în PORTBAGAJ în loc de BAGAJE un CADAVRU
O familie APARENT frumoasă, numai că EL cu AMANTA şi cei doi copii aveau în PORTBAGAJ în loc de BAGAJE un CADAVRU

O familie APARENT frumoasă, numai că EL cu AMANTA şi cei doi copii aveau în PORTBAGAJ în loc de BAGAJE un CADAVRU

Cineva ar fi trebuit să-l ferească pe soldat de propria prostie. La 22 de ani era convins că dacă îmbraci o uniformă militară, dându-te un mare strateg şi că dacă mergi la plimbare prin Louisiana astfel costumat, împreună cu amanta şi cu cei doi copii ai ei, îţi va crea o imagine de om de încredere, tată de familie, scăpându-te de grija faptului că în portbagaj ai cadavrul soţiei. Încercările sale de a se justifica au fost total ridicole, făcând pe poliţişti să-l încătuşeze rapid. Poza sa nu a fost făcută publică datorită regulamentului militar.

Duminică, Logan Kyle s-a hotărât că trebuie să facă o schimbare în propria sa viaţă, să se descotorosească de o soţie pe care n-o mai iubea şi să-şi refacă viaţa cu amanta de 24 de ani, Sarah Parker, căreia îi promisese de mult timp că vor fugi împreună. În vocabularul lui Logan, care nu avea curaj să-şi înfrunte soţia şi să-i spună adio, cuvântul ''descotorosi'' echivala cu ''a ucide''.

Odată comisă crima, însă, n-a fost în stare să se descurce singur şi şi-a chemat amanta pentru a-l ajuta să scape de cadavru. Ea, fericită că în sfârşit a fost înlăturat şi ultimul obstacol care o despărţea de Logan, a sosit seara cu maşina luând cu sine şi pe cei doi copii de 1 an şi de 2 ani. Împreună au încărcat cadavrul în portbagajul maşinii şi au început să colinde prin cartierele din Lake Charles – Louisiana – căutând un loc unde să abandoneze cadavrul, titrează 9news.

Mişcările lor, însă, n-au rămas neobservate: în jurul orei 21,30 poliţia a primit un ''fir'' şi agenţii şerifului local au hotărât să facă nişte controale. ''Liniştita familie'' a fost deranjată şi demascată: strategia celor doi iubăreţi a căzut imediat. El n-a mai avut de ales decât să mărturisească, după câteva penibile tentative de justificare, iar amanta a admis că era perfect conştientă de ce anume transportau în portbagaj. Amândoi au ajuns după gratii, în timp ce copiii au fost daţi în custodia statului.

Logan şi  Sarah sunt acuzaţi pentru omicidiu, dar şi pentru a fi pus în pericol siguranţa copiilor. ''E ciudat – a declarat şeriful local, Tony Mancuso – să te gândeşti că în situaţii ca aceasta se poate lăsa cu focuri de armă, iar prezenţa în maşină a copiilor s-ar fi putut transforma în altă tragedie''.