Evenimentul Zilei > Social > Familia lui Jojo are un nou membru
Familia lui Jojo are un nou membru

Familia lui Jojo are un nou membru

Jojo Cătălina Grama şi fiul ei Achim au primit cu bucurie în familia lor un nou membru: o fetiţă pe care o răsfaţă, o iubesc şi căreia îi cumpără accesorii şi hăinuţe după ultima modă – după moda canină, bineînţeles, pentru că fetiţa, care poartă numele Posh, este un yorkie foarte simpatic, de nici două luni.

”Aşa cum sugerează şi numele ei, Posh este o căţeluşă fashionistă, care va împărtăşi, sunt convinsă, multe dintre pasiunile mele: hainele, bijuteriile şi accesoriile cele mai trendy. Este un membru foarte important al familiei noastre şi o prietenă de joacă pentru Achim”, spune Jojo.

Cum Posh arată deja că este foarte sociabilă, Jojo şi Achim s-au hotărât să o ia peste tot cu ei, aşa încât simpatica yorkie va deveni curând o ”persoană” foarte cunoscută în lumea mondenă. Mai mult decât atât, actriţa i-a făcut ”fetiţei” sale nou sosite în familie şi propriul profil pe Instagram, https://www.instagram.com/posh_grama/.

Însă, după cum mărturiseşte Jojo pe pagină sa de Facebook, micuţa Posh a trecut şi printr-un episod dificil, care i-a produs multă îngrijorare atât actriţei, cât şi fiului ei: “Posh a făcut o criză de hipoglicemie şi a trebuit să o internez urgent… Am crezut că o vom pierde şi am simţit că îmi fuge pământul de sub picioare când doamna doctor mi-a dat vestea. Posh a noastră se simte mai bine şi acum îi ţinem glicemia sub control prin tratament şi hrănind-o foarte des.

Scriu acest mesaj mai ales pentru cei care vor să adopte puiuţi de căţeluşi aşa de mititei. Trebuie supravegheaţi neîncetat şi hrăniţi foarte des. Noi am avut noroc pentru că nu am scăpat-o din ochi de când am adus-o şi am putut acţiona la timp!”, îi avertizează Jojo pe toţi iubitorii de câini.

Însă cum Posh a depăşit cu bine problema de sănătate, toată lumea poate admira simpaticul yorkie şi năzdrăvăniile pe care le face zi de zi pe contul de socializare al actriţei. ”La cât este de scumpă, va fi cu siguranţă un icon, un trendsetter şi un yorkie super simpatizat atât de părinţi, cât şi de copii. Noi îi vom da tot ajutorul în sensul asta!”, spune Cătălina Grama, conform unui comunicat de presă.