Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum fac amor eschimoşii? Metoda care te va ȘOCA. Orgiile…un lucru OBIȘNUIT
Cum fac amor eschimoşii? Metoda care te va ȘOCA. Orgiile…un lucru OBIȘNUIT

Cum fac amor eschimoşii? Metoda care te va ȘOCA. Orgiile…un lucru OBIȘNUIT

Eschimoşii se numără printre popoarele care practică aceleași metode sexuale de sute de ani. Acestea pot fi considerate de unii absolut bizare.

Încă din copilărie, fetele sunt promise şi învăţate să fie complet supuse bărbatului pe care urmează să îl ia de soţ. Dar asta nu este tot. Căsătoriile sunt atipice, iar bărbatul poate permite altor soți să întrețină relații sexuale cu alți parteneri, căsătoriți și ei. Acest ritual este asociat cu scopuri religioase și este aprobat de șaman. Motivul este dorință de a avea un climat sau condiții de vânătoare mai bune, scrie site-ul Mondonews.ro. 

Orgiile, un lucru obișnuit

Se pare că locuitorii din Groenlanda, tot în numele spiritualității, practică un ritual care este de fapt…o orgie.  Cuplurile căsătorite se adună într-una din locuințe, șamanul contactează spiritele, se sting luminile, fiecare persoană are raporturi sexuale cu una de sex opus cu care nu este căsătorita apoi se aprind din nou luminile. Ideea este aceea de a obține cooperarea spiritelor. 

Căsătoria în…patru

Numită co-căsătorie, multe cupluri de eschimoși se unesc cu scopul de întărire economică a celor două familii, mai ales în timpuri de restriște. În general fiecare cuplu își păstrează propria gospodărie și soții se schimbă între ei.