O cunoscută fabrică din România face angajări. Printre beneficii se numără prime și bonuri de masă

O cunoscută fabrică din România face angajări. Printre beneficii se numără prime și bonuri de masă Sursă foto: Pixabay

O cunoscută fabrică de electrocasnice din România a anunțat că face angajări. Lista posturilor este destul de mare, iar beneficiile pe măsură.

Găsirea unui loc de muncă a început să devină în ultimii ani o problemă pentru români. Cu toate astea, o fabrică de electrocasnice a anunțat recent că face angajări.

După încheierea pandemiei, cerințele angajaților au crescut, ceea ce a generat o nemulțumire cu privire la locurile de muncă disponibile. Cu toate acestea, cei în căutare de oportunități pot găsi angajare la una dintre cele mai productive fabrici din România.

În actualul climat economic sensibil, este din ce în ce mai dificil pentru români să găsească un loc de muncă care să corespundă așteptărilor lor financiare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totuși, există excepții în țară, cu fabrici de renume care oferă locuri de muncă și beneficii semnificative.

Angajări la o cunoscută fabrică din România

Compania Arctic, subiectul discuției, se numără printre cele mai performante din România și chiar din Europa. Recent, fabrica de la Ulmi a sărbătorit producția a patru milioane de mașini de spălat.

Înființată în 2019, Compania Arctic din România s-a concentrat asupra fabricării celor mai calitative electrocasnice. Fabrica din Ulmi este echipată cu tehnologie de vârf și sisteme de automatizare avansate.

Majoritatea electrocasnicelor produse de Arctic România sunt destinate exportului, cu aproximativ 80% din producție fiind distribuită către țări precum Paraguay, Senegal, Tunisia și Guineea.

Spălatul la mașină poate fi mai ușor, dacă respecți anumite reguli. Sursă foto: Pixabay

Spălatul la mașină poate fi mai ușor, dacă respecți anumite reguli. Sursă foto: Pixabay

Ce condiții trebuie îndeplinite la angajare

Compania Arctic, care a anunțat că face angajări, are perspective ambițioase și vizează atingerea cifrei de cinci milioane de mașini de spălat produse în acest an. Pentru a realiza acest obiectiv, compania caută personal calificat, cum ar fi un tehnician RD Office.

Candidații interesați trebuie să îndeplinească anumite cerințe. Printre acestea, este esențial să dețină o diplomă de licență sau de masterat în domeniul ingineriei, preferabil în inginerie mecanică. De asemenea, este necesar să aibă cunoștințe solide în interpretarea desenelor tehnice și a diagramelor, precum și abilități practice în utilizarea echipamentului de măsurare și a altor unelte mecanice.

Pe lângă acestea, se solicită și competențe digitale și cunoașterea limbii engleze la un nivel intermediar.

Ce beneficii vor avea angajații

După angajări și după enumerarea cerințelor, urmează o listă bogată de beneficii oferite de Arctic România angajaților săi. Printre acestea se numără vouchere de masă, bonusuri, programe de pregătire și asigurare de viață, conform informațiilor de pe fanatik.ro.