În timp ce pe unii conducători îi însoțeasc, atât în viață, cât și la întrunirile oficiale, femei mult mai tinere și mai frumoase, alții apar alături de soțiile lor mature, dar mereu strălucitoare. Alți lideri nu se mai sfiesc să apară însoțiți de parteneri de același sex. Sunt și cazuri în care femeia se află la conducere, iar atunci ea este cea care acaparează toată atenția.

 

Viorica Dăncilă a dat rochiile scurte și colorate pe haine islamice

Viorica Dăncilă s-a aflat, săptămâna aceasta, în vizite de lucru în Orient, unde a impresionat cu ținutele alese. Momentul în care premierul s-a descălțat și a îmbrăcat haine specifice femeilor musulmane, în timpul unei vizite întro moschee din Abu Dhabi, a fost intens mediatizat, chiar în Emirate. Premierul s-a descălțat înainte să facă primul pas în moschee, și-a pus vălul alb pe cap, fără șă-și acopere fața.

O rochie, 4 culori

Pe parcursul vizitelor, pe lângă ținuta de inspirație musulmană, Viorica Dăncilă a optat pentru același model de rochie, în 4 culori: mov, negru, roz pal, albastru deschis. Rochiile cu mâneci trei sferturi, evazate, și lungi până peste genunchi, au fost asortate cu broșe sclipitoare în partea de sus și pantofi stiletto, cu toc de 10 centimetri, în funcție de nuanța rochiei de la vizita respectivă.

 

Anii cei mai mulți și fusta cea mai scurtă

Brigitte Macron, soția președintelui Franței, Emmanuel Macron, nu se sfiește să-și arate corpul zvelt. Mult mai matură decât soțul său, se află în dreapta sa la fiecare apariție publică. Brigitte alege întotdeauna rochii scurte sau compleuri care îi evidențiază picioarele bronzate. Își accesorizează ținutele cu genți de mii de euro și niciodată nu-i lipsesc tocurile.

Feminitate și tinerețe

Melania Trump, soția mult mai tânără a unuia dintre cei mai puternici lideri mondiali, Donald Trump, emană feminitate și eleganță prin ținutele pe care le poartă. Prima doamnă a Americii opteză pentru cele mai scumpe creații vestimentare, care nu dau greș estetic aproape niciodată. Anii și aspectul fizic de invidiat o fac pe soția lui Donald Trump să fie admirată atât de bărbați, cât și de femei.

Prima doamnă colorată a României

Carmen Iohannis a fost criticată, zilele trecute, din cauza ținutelor pe care le-a îmbrăcat în Italia. Așa cum obișnuiește, prima doamnă a purtat rochii scurte, în culori pastelate și nu s-a sfiit să-și arate brațele sau picioarele, la Episcopia Ortodoxă Română din Roma. Look-ul tineresc al primei doamne nu este tot timpul apreciat de public, mai ales în această împrejurare.Singur între femei

Gauthier Destenay, soţul premierului Luxembourgului Xavier Bettel, își însoțește partenerul la evenimente diplomatice tot timpul. Destenay a participat și la un program al soțiilor șefilor de stat și premierilor în Bruxelles. Soțul premierului Luxemburgului apare și în fotografiile oficiale, alături de soțiile liderilor NATO.

 

 

Te-ar putea interesa și: