Evenimentul Zilei > EVZ Special > Experimentul care cutremură Germania: Copii fără adăpost, încredințați unor pedofili!
Experimentul care cutremură Germania: Copii fără adăpost, încredințați unor pedofili!

Experimentul care cutremură Germania: Copii fără adăpost, încredințați unor pedofili!

Un experiment de-a dreptul cutremurător a avut loc în Germania între 1969 și 2003. Autoritățile s-au lăsat convinse de un așa-zis om de știință și au încredințat, cu bună știință, mai mulți copii abandonați unor pedofili cunoscuți, relatează ziarul britanic The Sun.

Avocații unei alte victime, pe nume Marco,  solicită pentru clientul lor suma de 100.000 €. plus o pensie lunară de 2.500 EUR (2.167 lire sterline).

Pe când avea numai șase ani, Marco a fost încredințat unui individ numit Fritz H. Într-un interviu acordat Der Spiegel, Marco a povestit că a fost bătut și violat în mod repetat de Fritz H, până când a crescut și a reușit să riposteze și să fugă.

Marco și celelalte victime așteaptă acum despăgubiri de la statul german, pe motiv că abuzurile i-am schilodit sufletește și starea în care se află îi împiedică să lucreze.

 

PAGINA ANTERIOARA

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.