Evenimentul Zilei > EVZ Play > Exclusiv EVZ. Moartea lui Ioan Mihai Pacepa! Misterul dezlegat de specialiști în istoria serviciilor. Confirmarea!
VIDEO

Exclusiv EVZ. Moartea lui Ioan Mihai Pacepa! Misterul dezlegat de specialiști în istoria serviciilor. Confirmarea!

Moartea lui Ioan Mihai Pacepa! Misterul dezlegat de specialiști în istoria serviciilor secrete. Robert Turcescu și Alecu Racoviceanu au dezbătut subiectul, oferind toate speculațiile și ipotezele privind această informație care ține de istoria serviciilor secrete.

Moartea lui Ioan Mihai Pacepa! Misterul dezlegat de specialiști în istoria serviciilor secrete.

Jurnaliștii EVZ Robert Turcescu și Alecu Racoviceanu au dezbătut subiectul, oferind toate speculațiile și ipotezele privind această informație care ține de istoria serviciilor secrete. Imediat, jurnalistul Andrei Bădin a confirmat și el știrea morții lui Ioan Mihai Pacepa, venind cu informații suplimentare pentru EVZ. Fostul șef DIE era spitalizat de mai bine de un an, iar în ultima perioadă a suferit două intervenții chirurgicale.

Site-ul american wnd.com este primul care a publicat știrea despre moartea lui Ioan Mihai Pacepa. Acest site s-a ocupat cu editarea fimelor și cărților despre fostul șef al DIE.

David Kupelian, autorul articolului, spune că l-a cunoscut pe generalul, a cărui fugă în Occident, a produs un cutremur în 1978 și spune că Pacepa ar fi murit în spital, fiind confirmat și cu COVID.

Robert Turcescu și Alecu Racoviceanu au dezbătut subiectul. Invitați de seamă, specialiști în istoria spionajului, au completat informațiile.

Breaking news pe EVZ Play!