Evenimentul Zilei > Monden > EXCLUSIV! TOP 20 de SECRETE din CULISELE Media Music Awards 2015. Ce nu s-a văzut la TV!
EXCLUSIV! TOP 20 de SECRETE din CULISELE Media Music Awards 2015. Ce nu s-a văzut la TV!

EXCLUSIV! TOP 20 de SECRETE din CULISELE Media Music Awards 2015. Ce nu s-a văzut la TV!

Gala Media Music Awards a adus pe scena din Piața Mare - Sibiu, preț de patru ore, cei mai iubiți artiști ai momentului și cele mai mari hituri ale ultimului an.În mijlocul unui spectacol de lumini, artificii, lasere si proiectii uimitoare, artistii au cântat live piesele cu care au dominat topurile radio si TV, spre bucuria celor peste 40.000 de oameni care au dansat și au cântat alături de ei.

Dacă spectacolul care s-a văzut pe TV   a fost impresionant, în spatele scenei s-a dat un adevărat tur de forță, iar backstage-ul a fost organizat sub forma unui bar în aer liber de la care n-au lipsit băuturile, mâncarea sau ecranele mari de unde artiștii au urmărit până la final  

 

 1. Media Music Awards 2015 a avut o scenă cu o deschidere de 60 metri, securitatea evenimentului a fost asigurată de 50 de jandarmi și o firmă privată de pază, iar în organizare pe lângă oamenii din staff au participat peste 70 de voluntari.
 2. Artiștii nu au plecat acasă după recitalul susținut, ci au rămas în spatele scenei, de unde au urmărit evoluția colegilor lor. Vedetele  alături de jurnaliști și invitați au avut asigurate băuturi, gustări, locuri amenajate special pentru socializare și un ecran pe care vedeau în timp real ce se întâmplă pe scenă.
 3. Evenimentul a avut o durată totală de 6 ore, din care pe TV s-au transmis doar 4 ore. Începând cu ora 18 vedetele au intrat pe un covor verde și doar o serie de fani adevărați au avut acces.
 4.  La Media Music Awards s-au lansat 3 noi single-uri ( Andra- Niciodată să nu spui niciodată, Alina Eremia- A fost o nebunie; Nicole Cherry ft. Mohombi- Vive la Vida). Andra are cea mai de succes lansare de la MMA, în 2 zile a reușit să strângă peste 1.5 milioane de vizualizări, la o distanță considerabilă pe locul 2 în topul lansărilor MMA se află Alina Eremia cu single-ul A fost o nebunie, iar pe locul 3 este simpatica Nicole Cherry cu doar 60.000 de vizulizări.
 5. Orașul Sibiu a fost blocat de eveniment, taximetriștii au avut de 4 ori mai multe comenzi în această zi, iar restaurantele din centru primeau rezervări pentru mese cu câteva zile înainte de gala de premiere.
 6. Dintre cei peste 40 de artiști prezenți la eveniment, au primit premii doar 9 artiști : Delia, Smiley, Andra, Lariss, Voltaj, Inna, Dan Bittman și Andreea Bălan.
 7. La orele 21, Piața Mare din Sibiu a fost atât de aglomerată încât peste 500 de oameni au stat în spatele gardurilor care delimitau  zona evenimentului.
 8. Artiștii au  avut repetiții generale pentru show timp de două zile.
 9. Alina Eremia a avut probleme cu sunetul, iar prima melodie nu s-a auzit. Problema s-a remediat în 34 de secunde.
 10. Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, a fost la primul mare eveniment din carieră.(Foto: Mircea Eremia și Gabriel Fereșteanu, jurnalist EVZ- foto EVZ- Cristina Bucea)Mircea Eremia și Gabriel Fereșteanu
 11. Evenimentul a fost urmărit doar online de peste 100.000 de oameni.
 12. Delia nu reușise să se odihnească aproape deloc în ultimele 48 de ore înaintea evenimentului.
 13. Corina s-a distrat de minune după ce și-a terminat show-ul cu tente erotice puternice, cu toate că au existat multe comentarii după ce a ieșit de pe scenă.
 14. După ora 00,  la ieșirea din backstage, timp de o oră, peste 100 de oameni au așteptat să-și întâlnească preferații de aproape.
 15. Vedetele au fost cazate la 3 minute de locul de desfășurare a evenimentului,  iar cei mai mulți au mers pe jos de la scenă până în camera de hotel. ( Hotelul în care au fost cazați artiștii, poză EVZ – Cristina Bucea)
 16. La ora 1 noaptea, după terminarea MMA,  peste 100 de oameni au așteptat în fața hotelului unde erau cazați artiștii doar ca să-i vadă.(Pavel Bartoș asaltat de fani, poză EVZ- Cristina Bucea)
 17. Nicole Cherry a venit la Media Music Awards cu ambii părinți.
 18. La ora 1.45 noaptea în cel mai popular club din Sibiu a avut loc un after party Media Music Awards.
 19. After party-ul a fost deschis publicului, care a fost nevoit să plătească 20 de RON intrarea. Cu toate acestea,  la doar 30 de minute de când a fost deschis, intrarea a fost sistată pentru că în club abia se mai putea respira.
 20. Din totalul celor 20 de premii,  aproape jumătate (9 trofee) au fost obținute cu ajutorul unor producții KAZIBO MUSIC ( casa de producție a lui Ovidiu Baciu și Alex Pelin). (NAGUALE, foto Cristian Bisca)

Productia galei a fost spectaculoasă și a beneficiat de un sunet impecabil si un joc de lumini comparabil cu cel al marilor concerte internaționale, dovedind că Media Music Awards beneficiază, an de an, de cel mai inalt grad de profesionalism. Fiecare detaliu a contribuit la un show care să decurgă fără niciun incident. Atât atât artiștii, cât și jurnaliștii și invitații au beneficiat de  o organizare bine pusă la punct, oameni dedicați din echipa MMA și un backstage atent aranjat.

Vezi galerie foto completă aici