Evenimentul Zilei > Politica > Exclusiv. Timișoara tremură de frig, oamenii de afaceri sunt prigoniți! În vremea asta primarul Fritz „alăptează, e părinte doi”. VIDEO
VIDEO

Exclusiv. Timișoara tremură de frig, oamenii de afaceri sunt prigoniți! În vremea asta primarul Fritz „alăptează, e părinte doi”. VIDEO

Tot Banatu-i fruncea, inclusiv la scandaluri. Un om de afaceri timișorean îl acuză pe primarul USR Dominic Fritz că a lăsat municipiul în frig total în pragul iernii, în vreme ce se dedică cu mult zel concediului său paternal.

Podcastul EVZ-Play găzduit de Robert Turcescu, Dan Andronic şi Florian Bichir i-a dat cuvântul omului de afaceri Dan Dinu, al cărui restaurant a fost închis de primarul de origine germană.

Robin Hood de Timișoara, cu parul pe oamenii de afaceri

„Nu am renunțat la procesele penale împotriva unor membri USR filiala Timiș. Au suspendat 15 zile, într-o manieră de Robin Hood, autorizația de funcționare a localului pe care îl patronez. Legiuitorul spune clar că pentru abateri repetate, la mine a fost doar una. Domnul Fritz s-a gândit să ne închidă afacerea.

Primăria Timișoara

Suntem foarte contrariați de activitatea dânsului. Timișoara e într-un frig, Colterm (n.r. – compania locală de termoficare) nu funcționează. Dl. Dominic Fritz a încasat o amendă de 21 milioane de euro pe care trebuie să o plătească. Va trece iarna și vom ajunge în vară până când va reuși să facă procedura. Nu face nimic, alăptează, e părinte 2. Într-o instituție publică dl. Fritz pleacă în concediu maternal fără a-și anunța colegii”, a declarat antreprenorul Dan Dinu, proprietarul uneia dintre cele mai mai companii de transport din vestul țării.

Potrivit publicației Opinia Timișoarei de luni, e vorba de un eșec pe toată linia al administrației Fritz în privința redresării companiei de termoficare a Timișoarei. Nicio soluție din cele anunțate în campania electorală și un an după alegeri nu a fost implementată”. Recent edilul orașului de pe Bega a anunțat intrarea în insolvență a Colterm.

Dan Dinu: USR va distruge complet mediul de afaceri autohton

Afaceristul bănățean a avut un punct de vedere și dintr-o perspectivă mai largă, respectiv actualacriză politică. „România nu poate să aibă un guvern stabil. Cei de la USR, dacă vor rămâne în funcție, vor distruge complet mediul de afaceri autohton”, a conchis acesta.

Ediția integrală a emisiunii poate fi vizionată aici:

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa [email protected]
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: