Exclusiv. Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea ajunge la alt nivel. Cei doi se vor război în instanță

Exclusiv. Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea ajunge la alt nivel. Cei doi se vor război în instanță Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan și George Burcea ajung din nou în fața judecătorilor. De această dată nu în dosarul de divorț unde se judecă apelul, ci într-o cauză nouă

Andreea Bălan l-a dat în judecată pe actor pentru că a calomniat-o în mai multe rânduri ultima dată legat de cățelul familiei. Însă George Burcea spune că motivul războiului este cu totul altul. Mai exact ar fi vorba despre supărarea cântăreței că magistrații au oferit custodie comună, fapt ce ar fi înfuriat-o pe artistă. „Mama lor consideră că decizia judecătorilor de a oferi custodie comună este o înfrângere pentru ea, dar ce nu realizează este că această decizie este cel mai mare câștig pentru fetițe”, a spus artistul pe instagram.

Andreea Bălan și George Burcea, scandal fără sfârșit

În timp ce Andreea Bălan îl acuză că a venit beat să ia fetițele, motivând în acest fel dezacordul cu privirea la custodia comună, Burcea spune că nu a existat un astfel de episod mai ales că poate fi probat cu camerele de luat vederi pe care artista le are în toată casa și care vor fi vizionate în momentul în care se va judeca apelul în dosarul de divorț.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ba mai mult actorul spune că după ce a lansat aceste acuzații în spațiul public pentru a face vâlvă, artista ar fi ieșit liniștită la restaurant, fără să mai sune să verifice ce face fetițele, așa cum ar fi fost normal dacă era vorba despre situația pe care ea o pretinde. Cert este că cei doi nu se vor vedea doar legat de dosarul de divorț, ci și în cel în care Andreea Bălan îi cere lui Burcea să nu o mai calomnieze în spațiul public, dosar care se va judeca în următoarele luni.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro