Președintele PNL, Ludovic Orban, i-a convocat într-o ședință de urgență pe președinții liberali ai comisiilor de specialitate din Parlament, „Guvernul din umbră al PNL la partid”, să pregătească cartea neagră a guvernării PSD, pe fiecare domeniu de activitate, pe fiecare minister, au declarat surse apropiate liberlilor, pentru EvZ.

 

De asemenea, PNL a prezentat și o propunere de buget pe 2019, în condițiile în care coaliția de Guvernare nu a adoptat legea bugetului.

 

„Vestea bună pe care trebuie să o audă toţi românii este că PNL este pregătit să guverneze şi a venit cu un proiect de buget pentru anul 2019. Vestea proastă pe care tot mai mulţi români o ştiu este că actualul Guvern nu este nici măcar în stare să facă diferenţa între lei şi euro. Este pentru prima dată în istorie când prim-ministrul României nici măcar nu ştie cum arată un buget, darămite să aibă vreo influenţă la redactarea acestui buget. Suntem în data de 13 decembrie şi nimeni din Guvernul PSD-ALDE nu ştie ce se va întâmpla cu România din punct de vedere financiar”, a declarat, zilele trecute, Robert Sighiartău, secretarul general al PNL.

Te-ar putea interesa și: