Batman” este un bărbat de 47 de ani, fiul proprietarului mașinii care a fost implicată în accidentul petrecut, zilele trecute, la Mărăcineni, lângă Pitești.

„Autorul accidentului a fost identificat, ieri, și a fost citat la poliție. În jurul orei 15.00 el s-a prezentat în fața anchettorilor și a fost audiat. Este un brbat în vârstă de 47 de ani, din Pitești, fiul proprietarului mașinii care a fost implicată în accidentul respectiv”, au precizat, pentru EVZ, reprezentanții biroului de presă al IPJ Argeș.

Bărbatului i s-a deschis dosar penal pentru fugă de la locul accidentului și poate primi între doi și șapte ani de închisoare. 

Martorii accidentului spun că şoferul care a provocat accidentul era cu siguranţă băut pentru că nu se putea ţine pe picioare. El a fost văzut cum s-a urcat pe gard şi de acolo, pe acoperişul caselor. Poliţiştii dotaţi cu lanterne au plecat în căutara lui dar nu au avut succes. Şoferul vinovat este căutat în continuare.

În urma carambolului pe care l-a produs, trei maşini au fost distruse, iar două persoane au fost rănite uşor.

Localnicii din comuna Mărăcineni s-au speriat când au auzit paşi pe acoperişurile locuinţelor. Au ieşit să vadă ce se îintamplă şi au rămas şocaţi când l-au văzut pe bărbat în timp ce sărea de pe o casă pe alta.

Martorii accidentului au mai explicat că, înainte să facă salturi de pe un acoperiş pe altul, omul care a produs accidentul a încercat să afle care este starea celorlali şoferi implicaţi. Într-una dintre maşini se afla un fotbalist de la CS Mioveni.

"A venit la mine să vadă dacă am păţit ceva, a lasat maşina şi fata cu Matizul a intrat direct în el. El a stat aici printre noi până a venit poliţia. Era agitat şi beat. Sută la sută era beat. Mergea împleticit", a spus Ciprian Negoiţă.

În urma carambolului, două persoane au fost rănite uşor şi au primit îngrjiri la faţa locului. Poliţiştii au pornit pe urmele şoferului fugar şi au scotocit toate gospodăriile din zonă, însă nu l-au găsit.

"A părasit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru acuzaţia de vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului", a spus Mihai Anghel, SPR Arges.

Maşina în care se afla fugarul este inmatriculata pe numele unui bătrân de 72 de ani.