Evenimentul Zilei > EVZ Play > Exclusiv. Dezvăluiri despre nunta lui Simion în podcastul Evz-Capital! „Becali ne va ajuta cu 2.000 de kilograme de brânză”
Exclusiv. Dezvăluiri despre nunta lui Simion în podcastul Evz-Capital! „Becali ne va ajuta cu 2.000 de kilograme de brânză”

Exclusiv. Dezvăluiri despre nunta lui Simion în podcastul Evz-Capital! „Becali ne va ajuta cu 2.000 de kilograme de brânză”

George Simion a făcut dezvăluiri cu privire la evenimentul pe care îl așteaptă toată România, mai exact nunta acestuia. Politicianul a dat detalii într-o intervenție live în cadrul podcastului Evz-Capital.

Acesta a fost întrebat cum se desfăsoară pregătirile pentru evenumentul mult-așteptat. Simion a declarat faptul că organizarea evenimentului decurge conform planului și a dat câteva detalii cu privire la cum va arăta nunta.

“Organizarea merge foarte bine, tocmai ce am plecat de la domnul Gigi Becali, care ne va ajuta cu 2.000 de kilograme de brânză. O să avem și mămăliguță cu brânză.”, a declarat George Simion în cadrul podcastului Evz Play.

Întrebat de Ionuț Cristache, gazda emisiunii, dacă nu cumva este o glumă, politicianul a răspuns fără să stea pe gânduri că nu nu este deloc o glumă și că toate demersurile pentru nuntă merg bine.

Mai mult de atât, Simion a adăugat că vinul pentru eveniment va fi din Drăgășani, iar nașii vor fi în număr mare. Mai exact mirii vor avea câte o pereche de nași din fiecare județ al țării.

Artiștii prezenți la nuntă

Întrebat care vor fi artiștii care vor încânta invitații, George Simion a declarat:

“Sunt foarte mulți artiști care vor fi prezenți la nuntă. Pheonix, Sana Negrean Brudașcu, Nicolae Voiculeț, Sofia Vicoveanca, foarte foarte mulți, mi-e frică să nu uit pe cineva să nu se supere. Am niște lăutari de aici din București, taraful lui Tudorel Pană, care s-au supărat pe mine că nu i-am pomenit data trecută.”, a spus Simion.

La capitolul politicieni ce vor fi prezenți la nuntă, George Simion a declarat amuzat că “Se tem ca dracu de tămâie. Au refuzat sub pretextul că sunt plecați în vacanță. Eu acum mă duc în vacanță pentru prima oară după patru ani, la mare la Olimp.”

Acesta a adăugat și faptul că a trimis o invitație și pentru președintele României, Klaus Iohannis.

“Am trimis o scrisoare formală la administrația prezidențială, dar vă dați seama, doar așa de curtoazie.”, a mai spus George Simion.

Liderul AUR a comunicat inclusiv faptul că nunta va fi transmisă live pe Facebook, iar hora se va dansa în câmp.

Potrivit lui George Simion, până în momentul de față au fost înregistrați peste 11.000 de invitați care se vor bucura de o masă “câmpenească” pe baloți de paie.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa [email protected]