Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Cine a gătit pentru PEPElion și ce surprize fantastice au apărut
Exclusiv. Cine a gătit pentru PEPElion și ce surprize fantastice au apărut

Exclusiv. Cine a gătit pentru PEPElion și ce surprize fantastice au apărut

Pentru primul revelion pandemic Pepe nu a avut-o alături pe soția sa, Raluca Pascu, care să îi opună bunătăți pe masă. A primit însă ajutor competent din familie. Dar surpriza fenomenală a fost alta.

Pandemia nu l-a ținut pe Pepe departe de distracție, dar suprizele de care a avut parte la intrarea în noul an l-au copleșit. Tată dedicat, acesta a ținut fetițele alături în noaptea dintre ani. Maria și Rosa Alexandra au petrecut revelionul cu tatăl lor, iar ceea ce s-a întâmplat a întrecut orice așteptare.

Pepe a organizat propriul revelion online, din studioul său, PEPElion, și le-a avut invitate și pe fiicele sale. Rosa Alexandra, fiica cea mică a lui Pepe și Raluca Pascu, a luat microfonul și a cântat „Inima mea”. Și Maria a trecut la microfon și a cântat „Lolita”, cele două rămânând în studio după ce au venit să îl sorcovească pe tatăl lor.

Pepe a aflat ce vor fiicele lui în 2021

Pepe a aflat, aseară, ce își dorește fiica lui ce a  mică, în 2021. Să fie ca Andra. Așa că i-a pus niște bani în buzunar, ca să aibă noroc în noul an, conform tradiției populare și a lăsat-o să facă duetul cu el, pe negativ. ”În anul 2021 surprizele vin din partea copiilor”.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.