Cel puțin trei filmulețe au apărut, joi seara, pe Facebook, redând un bărbat în uniformă de polițist local, atât de beat încât, la un moment dat, a căzut, s-a ridicat cu mare efort, ajutat de un bărbat, iar în final s-a prăbușit pe pragul unei uși din autogara nord Constanța.

Inițial, s-a crezut că agentul este de la Poliția Locală Constanța însă în scurt timp s-a aflat că este de fapt angajat al Serviciului Poliției Locale din comuna Cobadin. Isprava polițistului local a ajuns și la urechile primarului din Cobadin, Cornel Cocoș, care, deși spune că agentul era în timpul liber,  își va băga angajatul în Comisia de Disciplină a primăriei.

Edilul Cornel Cocoș a declarat că Laurențiu G., de 45 de ani, este din Constanța și face naveta la Cobadin. În urmă cu trei luni s-ar fi transferat de la Băneasa, la Cobadin, pentru a fi mai aproape de Constanța.

“Necazul lui este că era îmbrăcat în ținută de polițist. Noi o să îl băgăm în comisia de disciplină. Faptul că era liber e treaba lui, dar de ce era în ținută?”, comentează primarul.

Surpriza e că edilul din Cobadin nu l-ar da afară pentru că “așa e prima dată”. L-ar concedia însă pentru că ar fi un polițist local prea blând și nu îi sancționează pe localnicii “care pierd vremea în gara comunei, stau pe canapele, fumează, mănâncă, sparg semințe, cu 3-4 copii după ei”.