Evenimentul Zilei > EVZ Play > EvZ TV. Întrebări esențiale. Dan Marinescu cu Miron Mitrea despre alegeri si campanii electorale (Ep. 1)
VIDEO

EvZ TV. Întrebări esențiale. Dan Marinescu cu Miron Mitrea despre alegeri si campanii electorale (Ep. 1)

Dan Marinescu discută cu Miron Mitrea despre alegeri si campanii electorale, în emisiunea „Întrebări esențiale” de la EvZ TV, de la ora 11:00.

Ce asemanari exista intre batalia electorala de acum si cea din 2008? Ce strategie a adoptat PSD atunci? Ce se intampla in culisele unei campanii electorale cu sorti de izbanda?

Cum se impun temele de campanie si cine face agenda publica? De ce a esuat planul cu motiunea de cenzura al social-democratilor?

Cine este strategul din umbra al partidului? Care este rolul lui Victor Ponta?

Ce au facut bine si ce au facut prost liberalii la guvernare? Ce tema de campanie le-ar putea crea mari probleme? Cum s-au descurcat cu gestionarea epidemiei?

Are vreunul dintre partidele mari un plan concret de salvare a economiei? Raspunsurile la aceste intrebari le veti afla din prima parte a interviului pe care Miron Mitrea, fost lider important al PSD, organizator al unor campanii electorale de succes si ministru al Transporturilor in Guvernul Nastase, i l-a acordat ziaristului Dan Marinescu, in cadrul rubricii „Intrebari esentiale” de la Evenimentul Zilei TV.