Evenimentul Zilei > EVZ Play > EvZ. TV. „Dosare de presă”. Cătălin Harnagea, între a vorbi și a tăcea
VIDEO

EvZ. TV. „Dosare de presă”. Cătălin Harnagea, între a vorbi și a tăcea

O nouă zi de joi, o nouă ediție a emisiunii „Dosare de presă”. Invitatul lui Mirel Curea este Cătălin Harnagea, fostul șef al Serviciului de Informații Externe.

EvZ TV. „Dosare de presă”. Cătălin Harnagea, între a vorbi și a tăcea.

În această emisiune, „dosarele” sunt despre un invitat care a fost pe rând și un căutător al adevărului, în calitate de jurnalist, și un cunoscător al adevărului, în calitate de director SIE.

EvZ TV. „Dosare de presă”. Cătălin Harnagea, între a vorbi și a tăcea

În această ediție a emisiunii „Dosare de presă”, Cătălin Harnagea dezvăluie întâmplări și fapte din istoria ultimilor 30 de ani a României. Sunt piese dintr-un puzzle imens, care mânuite cu bună-credință și profesionalism pot contura o imagine care acum este încă neclară.

Cum și de ce a ales Cătălin Harnagea meseria de jurnalist? Cum și de ce a acceptat funcția de director SIE? De ce s-a implicat în politică? De ce crede Cătălin Harnagea că, în politică, este nevoie de foarte buni comunicatori? Cine sunt fantomele din SIE și care este rolul lor? Iată doar câteva dintre întrebările la care veți afla răspunsurile în această emisiune „Dosare de presă”.